C_Lock

Gelişen
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

150.000 TL bütçem var. Normalde aşağıdaki laptopu buldum:

Fakat RTX 50 serisi mi yoksa 40 serisi mi almalıyım emin olamıyorum. Ayrıca AMD işlemci iyi bir tercih mi, onu da bilmiyorum. Sizin daha iyi laptop önerileriniz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Not: Masaüstü alma şansım yok, sürekli taşıyacağım.
Attığınız cihaz güzel alabilirsiniz.

Merhaba,

150.000 TL bütçem var. Normalde aşağıdaki laptopu buldum:

Fakat RTX 50 serisi mi yoksa 40 serisi mi almalıyım emin olamıyorum. Ayrıca AMD işlemci iyi bir tercih mi, onu da bilmiyorum. Sizin daha iyi laptop önerileriniz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Bu bütçelere çıkabiliyorsanız 40 serisine bakmayın. Ayrıca laptop işlemcileri olarak AMD biraz daha önde. Ancak tekrardan söylediğim gibi bu bütçelerdeki laptop işlemcilerinin çektiği güçler benzer olacağı için mühendislik önemli.

Hocam aynı parada 5090 var.

Bu bütçelere çıkabiliyorsanız 40 serisine bakmayın. Ayrıca laptop işlemcileri olarak AMD biraz daha önde. Ancak tekrardan söylediğim gibi bu bütçelerdeki laptop işlemcilerinin çektiği güçler benzer olacağı için mühendislik önemli.

Hocam aynı parada 5090 var.

80-90 farkı çok değil, bu OLED ve Omen'in ilk serilerinde ufak sıcaklık sorunu var. Tercih meselesi bana kalsa 110'luk Omen Max 255hx 5080i alır gecerim bu fiyatlar absürt biraz.

Sağ olun arkadaşlar ben iyi ki de danışmışım buraya sağ olun. Fiyatlar oldukça uygun fakat kronik sorunları vb. Var mı? Bu kadar ucuz olması kronik sorunu olması ile ilişkili olabilir mi? Sadece bir kez alacağım için biraz temkinliyim kusura bakmayın. Bir de.

Arkadaş bunları önermiş sizce hangisi daha iyi olur?

Teşekkürler tekrardan.

HP alma. Servisi kotu. ROG'un servisi Lenovo'ya gore daha iyi. Fakat atilan Lenovo'nun ekrani oldukca kaliteli. Ben ASUS ROG'lardan birini alirdim.

HP alma. Servisi kotu. ROG'un servisi Lenovo'ya gore daha iyi. Fakat atilan Lenovo'nun ekrani oldukca kaliteli. Ben ASUS ROG'lardan birini alirdim.

HP ve Lenovo'nun servisi bildiğim kadarıyla aynı bdh bilişim. Acer ve ASUS'a da SMS infocom bakıyor. Türkiye'de genel olarak servisler kötü al birini vur ötekine Google yorumlardan bakabilirsiniz. O bütçelerde OLED ekran güzel olur. %15 fark için 5090 bence gereksiz.