9070 gibi görüp ekran kartıyla karıştırmışım diğer arkadaşa dediğim gibi X3D kodlu işlemciler daha çok cezbediyor. 9700X'de dikkatimi çeken bir işlemci ancak 5080'e nedense 9800X3D'yi yakıştırıyorum.
Ekran kartı konusunda çok sıkıntı olmaz gibi. Zotac'larda çok şikayet görmedim, bazı fan sıkıntıları var. Belki kronik olabilir, şansa kalıyor o kısım. Bu modelde VC var mı, bilmiyorum. @LH44 ile bir bakın.
9070 gibi görüp ekran kartıyla karıştırmışım diğer arkadaşa dediğim gibi X3D kodlu işlemciler daha çok cezbediyor. 9700X'de dikkatimi çeken bir işlemci ancak 5080'e nedense 9800X3D'yi yakıştırıyorum.
Ekran kartı konusunda çok sıkıntı olmaz gibi. Zotac'larda çok şikayet görmedim, bazı fan sıkıntıları var. Belki kronik olabilir, şansa kalıyor o kısım. Bu modelde vc var mı, bilmiyorum. @LH44 ile bir bakın.
PSU tarafında sorun yaşayacağınızı sanmam. RAM ve işlemci seçimleri doğru. Ekran kartı @LH44 ile başka marka-modellere de bakın. Anakart olarak ROG B850-A vs. alınabilir aynı bütçede. Ya da Gigabyte Aorus X870 tarzı olabilir. MSI çok tavsiye etmem, B850 Edge Ti belki olabilir. MPG altı MSI, hep problem. Yazılımsal sıkıntı var kartlarda. Yine PSU tarafında da MPG Gen5.1'ler fena değil, 850W modeller. 1000W Enermax F/P, tercih edilebilir.