Bütçe
150.000 TL
2–3 sene önce masaüstü bilgisayarımı komple sattım ve MacBook’a geçtim. O günden beri bilgisayar donanım piyasasını takip etmiyorum ve fiyatlardan biraz uzaktayım.

Bana F/P yerine görselliği ön planda olan parçalardan oluşan komple bir sistem veya hoşunuza giden parçalardan öneriler yapabilir misiniz?

Önceliğim fiyat/performans değil; kasanın genel görüntüsü, parça uyumu, renk dengesi vb. dir.

Bütçe: 150.000 TL

Marka takıntım yoktur.

Teşekkürler. Ekran kartında EAGLE versiyonu yerine AERO tercih etmek daha iyi diyebilir miyiz? Arada 9K fark var.

Ekran kartı olarak Asrock Steel Legend 9070 XT olabilir. Tasarım anlamında beyaz kartlar içinde en iyisi bence.

İş için kullanılacaksa bilemem. 5070'ler daha iyidir belki.

Teşekkürler. Ekran kartında EAGLE versiyonu yerine AERO tercih etmek daha iyi diyebilir miyiz? Arada 9K fark var.

5080 alınabilecek paraya 5070Ti almak bana mantıklı gelmediği için önermedim hocam. Tüm sistem beyaz, ekran kartı siyah olur derseniz 5080 alırsınız benzer paraya.

Ekran kartı olarak Asrock Steel Legend 9070 XT olabilir. Tasarım anlamında beyaz kartlar içinde en iyisi bence.

İş için kullanılacaksa bilemem. 5070'ler daha iyidir belki.
5070Ti rahat rahat alınıyorken 9070XT almazdım.

5080 alınabilecek paraya 5070Ti almak bana mantıklı gelmediği için önermedim hocam. Tüm sistem beyaz, ekran kartı siyah olur derseniz 5080 alırsınız benzer paraya.

5070Ti rahat rahat alınıyorken 9070XT almazdım.
Sadece beyaz düşünüyorum. O yüzden AERO sormuştum. Ayrıca önceliğim tasarım olduğu için büyük ihtimalle zaten 5070 TI yada 5080 arasındaki performans farkı benim için bir fark oluşturmayacaktır. Ram konusunda ise CL30 yerine Corsair Vengeance RGB CL36 tercih etsem kaybım çok olur mu?