Bütçe
150.000 TL
@X99 videoyu izledim, ARGB hub alacak mıyım? Kasanın fanlarını sevdim Lian Li sanırsam fakat fanlarda LCD olmasına gerek yok bence. ROG astral güzel gözüküyor, bütçem yeterse alacağım.

Kasayı kendi sitesinden incelemedim, içinde hub geliyordur, gelmiyorsa 4 pin PWM hub alman gerekli. Ocypus hub güzel.

Bu hyte kopyası BitFenix kasa da güzelmiş.
BitFenix T10 digital ef siyah 8.8″ inç IPS ekran 4x120mm ARGB fan temperli cam USB 3.1 bpab 850W 80+ Bronze mid Tower ATX gaming kasa (BFC-KT10EFBBk850-4a) — 12.399, 00 ₺ BitFenix T10 Digital EF Siyah 8.8 ATX Gaming Kasa

Son düzenleme:

Vento'nun fanlar RGB 12 volt. Bize 3 pin ARGB 5 volt lazım. Hytenin de sitesine bakarsan iyi olur, ya da alacağın siteden satıcıya soru sorman gerekli, içinden ekran kartı için riser dikey aparatı çıkıyor mu diyerek, fan kontrolcüyede bakmamız lazım, yoksa ikisine fazladan +6.000 TL para vermek gerekecek.

Kasa için araştırma yaptınız mı? Bugün yoğun çalışınca ilgilenemedim. Gerekirse konu açalım Recep hocamızdan bilgi alalım, ekran kartı aparatı ve fan kontolcü için ya da YouTube'da kutu açılış videolarına bakayım birazdan @25457

Son düzenleme: