Bütçe
150.000 TL
@X99 videoyu izledim, ARGB hub alacak mıyım? Kasanın fanlarını sevdim Lian Li sanırsam fakat fanlarda LCD olmasına gerek yok bence. ROG astral güzel gözüküyor, bütçem yeterse alacağım.

Kasayı kendi sitesinden incelemedim, içinde hub geliyordur, gelmiyorsa 4 pin PWM hub alman gerekli. Ocypus hub güzel.

Bu hyte kopyası BitFenix kasa da güzelmiş.
BitFenix T10 digital ef siyah 8.8″ inç IPS ekran 4x120mm ARGB fan temperli cam USB 3.1 bpab 850W 80+ Bronze mid Tower ATX gaming kasa (BFC-KT10EFBBk850-4a) — 12.399, 00 ₺ BitFenix T10 Digital EF Siyah 8.8 ATX Gaming Kasa

Son düzenleme:

Vento'nun fanlar RGB 12 volt. Bize 3 pin ARGB 5 volt lazım. Hytenin de sitesine bakarsan iyi olur, ya da alacağın siteden satıcıya soru sorman gerekli, içinden ekran kartı için riser dikey aparatı çıkıyor mu diyerek, fan kontrolcüyede bakmamız lazım, yoksa ikisine fazladan +6.000 TL para vermek gerekecek.

Kasa için araştırma yaptınız mı? Bugün yoğun çalışınca ilgilenemedim. Gerekirse konu açalım Recep hocamızdan bilgi alalım, ekran kartı aparatı ve fan kontolcü için ya da YouTube'da kutu açılış videolarına bakayım birazdan @25457

Son düzenleme:
@X99 İlgilendiğiniz için teşekkürler. Ekran kartını dikey takma zorunluluğundan ve o kadar büyük ekrana ihtiyacım olmadığından Hyte Y70 Touch almaktan vazgeçtim. Fiyatı pahalı zaten. Onun yerine ASUS veya Lian Li kasalara bakabiliriz.

Fan olarak hem ortasında hem de kenarlarında ince şekilde ARGB olan modelleri beğeniyorum. Sizce bu fanlar nasıl durur, güzel gözükür mü?

1785840350891.webp

İlgilendiğiniz için teşekkürler.

Rica ederim. Hyte kasanın incelemelerini yaptım. Bence parasını hak eden bir model değil. 5.000 TL'lik zoko kasa görünüş olarak iyi duruyor hatta, çok garbime gitti. Lian Li fanlar bu şekilde çok iyi duruyor, tabii bir de Wireless muhabbeti var, biraz hassasiyet istiyor, fiyatı da pahalı sanırım. O yüzden Lian Li kasaların çoğu fansız satılıyor, görseldeki gibi fan almak iyi olur.

O11 dynamic EVO kasa ile bu fanlar güzel olur.

Son düzenleme:
@X99 fanlar neden bu kadar pahalı? LCD olanlar ile arasında az bir fark var. Ayrıca uyumlu olması icin alacağımız sıvı soğutucunun fanlarını söküp bu fanlardan mı takmamız gerekecek?

Ayrıca uyumlu olması icin alacağımız sıvı soğutucunun fanlarını söküp bu fanlardan mı takmamız gerekecek?

Görüntü bütünlüğü için evet. Bana kalırsa boş bir kasa alalım. Arctic fan ile kuralım sistemi. Video sonunu inceler misin, kötü değil yani o fanlar, her kasaya gidiyor. Sıvı soğutmanın fanlarını da sökmek mantıklı gelmiyor bana. Tartışarak doğru kasayı bulacağız artık.

@X99 fanlar olabildiğince sessiz olsun, kaliteli olsun ve görünümü güzel olsun yeterli. Ben Lian Li fanları örnek olarak attım o olmak zorunda değil. Bu fanların fiyatı ne kadar?