Bütçe
150.000 TL
Bu antec kasalar da güzelmiş bayağı @25457

C8 modeli iyiymiş, Lian Li'den daha güzel sanki.

Sıvı soğutucunun fanlarına uygun kasa fanlarını atabilir misiniz?

Aus TUF gaming, Arctic, Corsair bu fanlar hep uyumlu olur, bütünlüğü bozmaz.

Bu fanları kasanın yanına takacağımız için, reverse olacak, reverse olmasının sebebi, normal fan takarsak, fanın ön yüzü kasanın gözükmeyen yani dış kısmında kalacak, kasanın içine baktığımızda fanların arkasındaki o X şeklindeki plastik gözükecek, görüntü kirliliği yani, reverse burada işe yarayacak, dışarıdan temiz havayı alıp kasanın içine verecek, görüntüsü de normal olacak @25457 Arctic fanlar güzel. Ne diyorsun hocam Artics alalım diyorum, ASUS'a gerek var mı @Ayhan Dönmez.

Son düzenleme:
Hocam ASUS kasalar hakkında ne düşünüyorsunuz, alınırlar mı?

Artısı çok olan bir model, gözüktüğünden daha büyük. Hector bilgisayarda montajını izledim. Ekran kartının bağlantı kablosu cama dayanıyor gibi, bu kablo muhabbetini araştıralım. Bu kasanın bir versiyonu daha var, aynı 502 model ama ismi aklı gelmedi, ona da bakalım öyle karar verelim.

Horizon daha iyi olur. Üzerindeki fanları söküp satarsın ya da kullanırsın. Bütün modellerde ekran kartı ucu ucuna kurtarıyor. Ekran kartını da TUF alabilirsin. İncehesap gamingden 80 bine denk gelirse iyi olur. Astral modeli kasaya düz yani normal takınca bir anlamı kalmayacak, bu kasanında dikey ekran kartı paneli yok sanırım.

ASUS kasa çok büyük zaten, içine 5090 da sığıyor. Lian Li de olur, iki modeli de tam olarak inceleyeyim. Büyük ihtimalle Lian Li tercih ederiz.

O11 EVO dynamic XL olanı güzel kasa, yalnız benim hoşuma gitmedi, o kendi fanları bile güzel durmuyor kasada, Lian Li bence siyah sistemin kasası değil, bu konuda ASUS derim bence, bir de ekran kartı dik takılınca dikkatimi çekti, o önünden dolaşan kablo hoş durmuyor. ROG astral takacağız kasaya, önünden kablo geçecek, görüntüyü bozuyor. Markasından dolayı tepki görsede ASUS kasa daha iyi bence @25457 videoyu izledim, üst seviye sistem ama, çok hoş durmuyor bence.

Son düzenleme:
@X99 ileride ekran kartını değiştirirken sorun çıkartmayacaksa, sığacaksa ASUS alabilirim. Kasa için ayrı konu açayım mı?