2017 model Honda PCX 150 var bende 73.000 km'de aktif kullanıyorum halen. Temizinden bulursan sıkıntı çıkarmaz Honda ve Yamaha.Çok mantıklı olur evet(!) inanılmaz yüksek servis ve parça fiyatı, bol yakması (torkundan dolayı.), yılının eski (2015) olacak olması falan.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 150.000 TL
Koneko Toujou
Üstün
Attım bile.
SYM'lerden birisini sıfır olarak alabilmek daha cazip geldi hocam şu an ya.
Hocam ben olsam Honda bloğundan şaşmazdım. Yağını suyunu tuzunu koy dünyayı dolaşırsın.
SYM inanın ki Honda ve Yamaha'dan çok daha sağlam bloklar koyuyor motorlarına.2017 model Honda PCX 150 var bende 73.000 km'de aktif kullanıyorum halen. Temizinden bulursan sıkıntı çıkarmaz Honda ve Yamaha.
Hoca bu SYM içinde geçerli be.Hocam ben olsam Honda bloğundan şaşmazdım. Yağını suyunu tuzunu koy dünyayı dolaşırsın.
2017 model Honda PCX 150 var bende 73.000 Km'de aktif kullanıyorum halen. Temizinden bulursan sıkıntı çıkarmaz Honda ve Yamaha.
Yahu sıkıntı çıkarmaz ne? En yakın modeli 2015 bulabilir, onun temizliği de malum olacak sağlamlığı da. 2015 model bir XMAX'in parçasını nereden bulacak ve kim bilir ne kadar fiyata bulacak? Bunun kazası var, arızası var. Kimse adama Japon'lar kötüdür demiyor, ülkemizde gereksiz pahalılar ve artık daha iyi alternatifleri var düşük fiyat bandında.
Üstelik 2017 PCX nerede alsın diye önerdiğin XMAX nerede? Neden kendinin bile yapmadığı bir şeyi konu sahibine öneriyorsun?
Bütçem olsa XMAX'e geçiş yaparım şahsen, aradaki fiyat farkı belli.Yahu sıkıntı çıkarmaz ne? En yakın modeli 2015 bulabilir, onun temizliği de malum olacak sağlamlığı da. 2015 model bir XMAX'in parçasını nereden bulacak ve kim bilir ne kadar fiyata bulacak? Bunun kazası var, arızası var. Kimse adama Japon'lar kötüdür demiyor, ülkemizde gereksiz pahalılar ve artık daha iyi alternatifleri var düşük fiyat bandında.
Üstelik 2017 PCX nerede alsın diye önerdiğin XMAX nerede? Neden kendinin bile yapmadığı bir şeyi konu sahibine öneriyorsun?
Konu dağılmasın;
Kesinlikle sym öneririm o fiyat bandında. 2020 üstü PCX'ler kesinlikle sağlam, kimse kötü motosiklet demiyor fakat macera aramak olur. PCX'lerin kuryelikte kullanılmayan motorunu arayıp durup 2. elini alacaksın, o da bir uğraş. Jet 14 200 abs E5 modelini al keyfine bak.
Kesinlikle sym öneririm o fiyat bandında. 2020 üstü PCX'ler kesinlikle sağlam, kimse kötü motosiklet demiyor fakat macera aramak olur. PCX'lerin kuryelikte kullanılmayan motorunu arayıp durup 2. elini alacaksın, o da bir uğraş. Jet 14 200 abs E5 modelini al keyfine bak.
Colonell
Uzman
Hocam, aslında çok seçenek var gibi gözüküyor; ancak seçeneklere bakınca 2 motor hariç çoğu alınmaz. Sym markasına değinecek olursam, motor giden bir motor; ancak ben tercih etmezdim. Piyasa olarak 0 olan bir motor. 2 abim de satamadı, motorlarını çöp oldu gitti ellerinde.
PCX veya NMAX 125 tavsiyemdir. Hem piyasası var, hem sağlam motorlar, hem de aşırı rahatlar. Amcam geçen ay 0 PCX çıkarttı; inanın mükemmel bir alet. Hem de görünüşleri güzel. Ben sizin yerinizde olsam şu an PCX alırdım, keyfime bakarım.
Ne kadar Sym’ler mantıklı gelsede ben tavsiye etmiyorum. Scooter bence alınacaksa PCX, Forza, NMAX, XMAX olmalıdır benim için. Japon sevicisi değilim; kendimde şu an Dominar 400 sürüyorum ama scooter dendi mi bu motorlardır.
Son olarak tavsiyem: PCX almanızdır.
PCX veya NMAX 125 tavsiyemdir. Hem piyasası var, hem sağlam motorlar, hem de aşırı rahatlar. Amcam geçen ay 0 PCX çıkarttı; inanın mükemmel bir alet. Hem de görünüşleri güzel. Ben sizin yerinizde olsam şu an PCX alırdım, keyfime bakarım.
Ne kadar Sym’ler mantıklı gelsede ben tavsiye etmiyorum. Scooter bence alınacaksa PCX, Forza, NMAX, XMAX olmalıdır benim için. Japon sevicisi değilim; kendimde şu an Dominar 400 sürüyorum ama scooter dendi mi bu motorlardır.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, aslında çok seçenek var gibi gözüküyor; ancak seçeneklere bakınca 2 motor hariç çoğu alınmaz. Sym markasına değinecek olursam, motor giden bir motor; ancak ben tercih etmezdim. Piyasa olarak 0 olan bir motor. 2 abim de satamadı, motorlarını çöp oldu gitti ellerinde.
Ne kadar Sym'ler mantıklı gelsede ben tavsiye etmiyorum. Scooter bence alınacaksa PCX, Forza, NMAX, XMAX olmalıdır benim için. Japon sevicisi değilim; kendimde şu an dominar 400 sürüyorum ama scooter dendi mi bu motorlardır.
Yahu tutturmuşsunuz piyasa piyasa diye, satmak için binilmiyor ki bu motorlara.
Saydığın iki motordan teknolojik olarak çok daha dolu, kendini kanıtlamış bir segmentten bahsediyoruz. NMAX 125 gibi bir motoru önermen için gerçekten motor kullanmamış olman lazım dostum ya. PCX kesinlikle bütçesi olsa önerilir fakat servis, parça fiyatları almış başını gitmiş, iyi yakan bir motoru neden önerirsin anlamıyorum. Zaten kişinin bütçesi bile uygun değil, sıfır Sym Jet 14 serisi şu an en sağlıklı seçenek.
Markacı değilim diyorsun, yazdığının açıklaması yok. Sıfır yazdığın PCX'in fiyatı 260K'den başlıyor. NMAX'ler de aynı. Adamlar Avrupa'nın en iyi seramik motor bloğunu yapıyorlar, yetmiyor bunu 3 katmanlı kaliteli grenaj ile kaplıyor, ülkende montajı yapıldığı için fiyatı da uygun oluyor. Buna rağmen hâlâ o segmentte PCX önermek şaka gibi yani.
Colonell
Uzman
Yahu tutturmuşsunuz piyasa piyasa diye, satmak için binilmiyor ki bu motorlara.
Saydığın iki motordan teknolojik olarak çok daha dolu, kendini kanıtlamış bir segmentten bahsediyoruz. NMAX 125 gibi bir motoru önermen için gerçekten motor kullanmamış olman lazım dostum ya. PCX kesinlikle bütçesi olsa önerilir fakat servis, parça fiyatları almış başını gitmiş, iyi yakan bir motoru neden önerirsin anlamıyorum. Zaten kişinin bütçesi bile uygun değil, sıfır sym jet 14 serisi şu an en sağlıklı seçenek.
Markacı değilim diyorsun, yazdığının açıklaması yok. Sıfır yazdığın PCX'in fiyatı 260K'den başlıyor. NMAX'ler de aynı. Adamlar Avrupa'nın en iyi seramik motor bloğunu yapıyorlar, yetmiyor bunu 3 katmanlı kaliteli grenaj ile kaplıyor, ülkende montajı yapıldığı için fiyatı da uygun oluyor. Buna rağmen hâlâ o segmentte PCX önermek şaka gibi yani.
Kusura bakma kanka ancak parçaları ülkede birleştirilse ne olur? Kaç tane Apache Türkiye'de sorumsuz servislerin motorların pqrçalarını birleştirildiği için abs beyni hatası veriyor haberin var mı? Kaç tane RKS servislerden ve bayilerden çıkamıyor haberin var mı? Marka seviciliği yapmayalım da bir yere kadar. Örnek verdiğin saçma sym motorlara göre Honda ve Yamaha parçası olan, servisleri ve parça kalitesi daha kaliteli olan markalar. Arızan olduğunda muhatabın olan iki büyük marka. Sym alıp bir problem olduğunda sadece servis randevusu için 3-4 ay beklersin artık servis kapısında. Satmak için almasa bile bana 3-4 sene sonra CC yükseltmeyeceğinin garantisini veremezsin. PCX ve n Max'ın ölüsünü bile satarken symnin 5.000 kilometreli diri halini bile satamayınca sym almanın ne kadar büyük ahmaklık olduğunu anlarsın. Millete sırf CC'si yüksek ve Honda, Yamaha'dan sırf farklı olsun diye boş motorları tavsiye etmeyi bırakın artık. Bayilerde PCX'in sıfırı daha ucuza denk geliyor. Bayiye bakmanı tavsiye ederim. 1.5 ay önce sıfır PCX çıkarttığımızı söylüyorum. Havadan konuşmayı bırakmalısın. 2025 model 172.000 TL'ye denk geldi. Bayilerle yüz yüze konuşulmalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-