Bütçe
100-150 TL

Hepsiburada'da geçen yeni hesap açtım. İlk alışverişe kargo bedava dedi. Size de öyle yapar belki. Bunu alabilirsiniz 18 TL artarsaniz.

@vanillamint, U202 Amazon'da da aynı fiyat ve orada kargo bedava hocam. Ancak 40 TL farkla 3.0 versiyonu (U301) varken bence mantıksız. 189'a da U366 varken bence o da mantıksız.

Bu da kötü bir bellek değil, 189 TL ve kargo bedava. Bende 180 okuma 100 yazma hızı sundu.

Son düzenleme:
USB 3.2 olması format hızını artırır mı bilmiyorum ama az fiyat farkı ile 64 GB bir şey alınmaz mı?
Ben de almayı düşünüyorum da bunu kullanan var mıdır acaba?

Hocam, bende zaten 2 tane USB bellek var: Biri 256 GB, diğeri 64 GB. USB kaç olduklarını bilmiyorum ama markaları SanDisk, mavi renk olan.
256 GB olanın içinde verilerim var. 64 GB olana da verilerimi koyacağım, yani iki USB bellekte de aynı yedekler bulunacak.

Yeni alacağım USB belleği ise sadece format atmak için kullanacağım. Bu yüzden 64 GB almam gereksiz olur, zaten kullanmayacağım.
Bana göre 16–32 GB arası bir bellek format için yeterli olur.

Hocam, bende zaten 2 tane USB bellek var: Biri 256 GB, diğeri 64 GB. USB kaç olduklarını bilmiyorum ama markaları SanDisk, mavi renk olan.
256 GB olanın içinde verilerim var. 64 GB olana da verilerimi koyacağım, yani iki USB bellekte de aynı yedekler bulunacak.

Yeni alacağım USB belleği ise sadece format atmak için kullanacağım. Bu yüzden 64 GB almam gereksiz olur, zaten kullanmayacağım.
Bana göre 16–32 GB arası bir bellek format için yeterli olur.
Anladım hocam o zaman hızlara usb arayüzüne falan bakmadan en ucuz bilindik marka oalrak ne bulduysanız alın gitsin. 16 gb sandisk var şu kırmızı siyah plastik olanlardan 15 16 senedir kullanıyorum ben de format için her türlü iş görüyor.