Bütçe
2000

Lyrox

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, yazılım ve mobil uygulama geliştirme ile uğraşıyorum ve depolama alanına ihtiyacım var. M2 SSD almak istiyorum ama SATA SSD de olur. Bütçem maksimum 2000 TL, mümkünse 1500 TL civarında bir seçenek arıyorum. 1 TB depolama kapasitesine sahip bir SSD arıyorum. Tavsiyeleriniz nedir?

İyzico ve parolpara Nays gibi bir şeymi Hocam Anlamadım Kusura bakmayın.
Parolapara 3 sene önce Troy altyapısı ile çıkmış bir kart, Papara gibi düşünebilirsiniz.
İyzico'nun tam kullanım şeklini hatırlamıyorum, sadece indirimlerde adını çokça duyuyoruz. Bildiğim kadarıyla İtopya ve Gaming.gen.tr ile yaptıkları anlaşmayla cashback veriyor karta.

Parolapara 3 sene önce Troy altyapısı ile çıkmış bir kart, Papara gibi düşünebilirsiniz.
İyzico'nun tam kullanım şeklini hatırlamıyorum, sadece indirimlerde adını çokça duyuyoruz. Bildiğim kadarıyla İtopya ve Gaming.gen.tr ile yaptıkları anlaşmayla cashback veriyor karta.
Hocam, İtopya'da 2.464,80 TL'lik ürün İyzico ile %10 cashback veriyor, bu da 246,48 TL yapıyor. Toplamda ürün fiyatı 2.218,32 TL'ye düşüyor. Üzerine 400 TL Parolapara indirimi uygulanıyor, bu da toplamda 1.818,32 TL yapıyor.

Ürün şu an N11'de 2.099 TL, ve yine Parolapara ile 400 TL indirim veriyor, bu da 1.600 TL yapıyor.

N11 tercih edeceğim çünkü daha uygun fiyat. Acaba Başka Ssd öneriniz Varmı G3 ile G4 Mevzusunu anlamadım

SATA ile M.2 fiyatları çok yakın zaten, almışken de M.2 almak daha mantıklı. Ben de Kioxia Exceria G2 önerebilirim, yakın bir zamanda depolama olarak aldım ve memnunum. Sadece yüksek boyutlu şeyler aktaracaksanız ve uzun süreler sürecekse yanına soğutucu almanızı öneririm. Fazla ısınıyor.

Hocam, İtopya'da 2.464,80 TL'lik ürün İyzico ile %10 cashback veriyor, bu da 246,48 TL yapıyor. Toplamda ürün fiyatı 2.218,32 TL'ye düşüyor. Üzerine 400 TL Parolapara indirimi uygulanıyor, bu da toplamda 1.818,32 TL yapıyor.

Ürün şu an N11'de 2.099 TL, ve yine Parolapara ile 400 TL indirim veriyor, bu da 1.600 TL yapıyor.

N11 tercih edeceğim çünkü daha uygun fiyat. Acaba Başka Ssd öneriniz Varmı G3 ile G4 Mevzusunu anlamadım
@Caner Uncu gelip bi baksın gene, aklıma model gelmiyor benim.

SATA ile M.2 fiyatları çok yakın zaten, almışken de M.2 almak daha mantıklı. Ben de Kioxia Exceria G2 önerebilirim, yakın bir zamanda depolama olarak aldım ve memnunum. Sadece yüksek boyutlu şeyler aktaracaksanız ve uzun süreler sürecekse yanına soğutucu almanızı öneririm. Fazla ısınıyor.
Teşekkürler Hocam Bende Bunu Alacam büyük ihtimalle Soğutucu olarakda bunu düşünüyorum

Bütçe ₺2.000 üzerine çıkmıyorsa Kioxia Exceria G2 tercih edilebilir.

Acaba Başka SSD öneriniz var mı? G3 ile G4 mevzusunu anlamadım.
Başka öneri olarak WD Blue SN580 tavsiye edebilirim. G3 ve G4 mevzusu derken ne demek istediğinizi pek anlamadım ama Kioxia Exceria G4 ile zaten işiniz yok, PCIe 5.0 bir disk ve fiyat olarak da uçuk. Exceria G3 modeli de günlük işler yapan son kullanıcı için iş görecek, orta seviye bir disk. Temel ihtiyacınız depolama alanı ise Exceria G2 iyi bir seçenek olur. DRAM'li olmasından dolayı performansı da güzel.