1500 TL IEM kulaklık önerisi

Bütçe
1500

montyxss

Uzman
Selamlar, güncel olarak Logitech G PRO X kullanıyorum, fakat kafada iz yaptığı için IEM geçmek istiyorum. Maksimum 1500TL, oyun için de kullanabileceğim ne önerirsiniz?

Eğer FPS oyunları odaklı oynuyorsan ve Mikrofon lazımsa Wraith sense bakabilirsin.

Harici mikrofonum var hocam. Chu 2 önerir misiniz?

Bir de, sizce sense pro mu yoksa sense mi?
Anakartın ne model bilmiyorum. B550-B650 serisi bir anakartın varsa veya İntel için 760 serisi gibi orta üst segment için bir anakartta 3.5mm versiyonunu al derim ama eğer anakartın iyi bir model değilse TYPE-C girişli olanı almak daha mantıklı olacaktır. Kasanda Type-C girişi yoksa dönüştürücü de alman gerekir. TYPE-A'ya dönüştürmek için.

Moondrop Chu 2 ise iyi bir kulaklık hem Wraith sense hem de CHU2 var elimde. Wraith sense daha çok ses kasmak için iyi Chu 2 ise hikayeli oyunlarda atmosferi daha iyi veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Msi Pro H610M-E hocam.
Dönüştürücü olarak bu nasıldır?

Hocam bir de Sense'de ve Chu2'de kronik var mış galiba, sizde öyle bir sorun oldu mu?

Msi Pro H610M-E hocam.
Dönüştürücü olarak bu nasıldır?

Hocam bir de Sense'de ve Chu2'de kronik var mış galiba, sizde öyle bir sorun oldu mu?
Benim ilk Chu2'nin filtresi tıkandı evet. Sense'deki kronik sorunu bilmiyorum.

Hocam baseus marka zaten bilindik bir markanın ürünü kötü olacağını düşünmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…