Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1500
montyxss
Uzman
Harici mikrofonum var hocam. Chu 2 önerir misiniz?Eğer FPS oyunları odaklı oynuyorsan ve Mikrofon lazımsa Wraith sense bakabilirsin.
Bir de, sizce sense pro mu yoksa sense mi?
Spartan
Başarılı
Anakartın ne model bilmiyorum. B550-B650 serisi bir anakartın varsa veya İntel için 760 serisi gibi orta üst segment için bir anakartta 3.5mm versiyonunu al derim ama eğer anakartın iyi bir model değilse TYPE-C girişli olanı almak daha mantıklı olacaktır. Kasanda Type-C girişi yoksa dönüştürücü de alman gerekir. TYPE-A'ya dönüştürmek için.Harici mikrofonum var hocam. Chu 2 önerir misiniz?
Bir de, sizce sense pro mu yoksa sense mi?
Moondrop Chu 2 ise iyi bir kulaklık hem Wraith sense hem de CHU2 var elimde. Wraith sense daha çok ses kasmak için iyi Chu 2 ise hikayeli oyunlarda atmosferi daha iyi veriyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
montyxss
Uzman
Msi Pro H610M-E hocam.Anakartın ne model bilmiyorum. B550-B650 serisi bir anakartın varsa veya İntel için 760 serisi gibi orta üst segment için bir anakartta 3.5mm versiyonunu al derim ama eğer anakartın iyi bir model değilse TYPE-C girişli olanı almak daha mantıklı olacaktır. Kasanda Type-C girişi yoksa dönüştürücü de alman gerekir. TYPE-A'ya dönüştürmek için.
Moondrop Chu 2 ise iyi bir kulaklık hem Wraith sense hem de CHU2 var elimde. Wraith sense daha çok ses kasmak için iyi Chu 2 ise hikayeli oyunlarda atmosferi daha iyi veriyor.
Dönüştürücü olarak bu nasıldır?
Hocam bir de Sense'de ve Chu2'de kronik var mış galiba, sizde öyle bir sorun oldu mu?
montyxss
Uzman
Dönüştürücü hakkında bir bilginiz var mı hocam?Benim ilk Chu2'nin filtresi tıkandı evet. Sense'deki kronik sorunu bilmiyorum.
- Makaleler
- 23
Salnotes Zero öneriyorum ben.