Tik tik, ezberin kapisini caldiniz, evet buyurun.

Evet, SteelSeries'de can atiyordu konu sahibine bozuk fare gonderebilmek icin. Sanki fare boyle daha dun turemis bir firmanin kalitesizlik kokan bir urunu ve kesin bozuk gelecegi garanti de, "garantide mi surunelim" falan yazmissiniz. Hay allam.

"O fiyata" (G305 fiyati) diye yazmistim ama, insan istedigi sekilde okurmus.

Bu butcedeki cogu ürün pilli. Pilli olmasi bir dezavantaj degil, aksine modlama potansiyeli ve omur acisindan bir avantajdir. Bir de, sarjiniz bitince biter, pil takar hemen yola devam edersiniz ornegin.

Yani, G305 alarak bunu goz alacaktir konu sahibi diye dusunuyorum. Modlamadan keyfi cikmaz o farenin, ustte de zaten ilk onerimin G305 olmadigini belirtmistim, okumanizi oneririm.

Evet, harika. Bu mantikla RTX 4080'den daha iyisi, yani RTX 4090 varken 4080 almamaliyiz.

Vxe R1 ile G305 arasında 150 lira fark var sadece. Konu sahibinin bütçesi ise 1500 TL. 1500 TL bütçede Hero sensörden daha iyi sensörler de var. Kablolu alınır ama yine de G305 alınmaz.

Savaş çıkmış konu altında... Arkadaşlar 1800 TL'ye kadar esneyebilir bütçem. Önerileriniz için teşekkür ederim. 1800 TL'ye daha güzel bir öneriniz varsa onları da almak isterim.

Savaş çıkmış konu altında... Arkadaşlar 1800 TL'ye kadar esneyebilir bütçem. Önerileriniz için teşekkür ederim. 1800 TL'ye daha güzel bir öneriniz varsa onları da almak isterim.
Bütçe çıkarsan bunu alabilirsin diye atmıştım zaten. Bir daha atayım.

Merhaba, masaüstü bilgisayarımda halihazırda G PRO X Superlight kullanıyorum. Dizüstü bilgisayarımı yanımda taşıdığım için ek bir fare gereksinimim var. 1500 TL civarında, gerekirse oyun oynarken de kullanabileceğim tercihen kablosuz mouse önerilerinizi bekliyorum. Lütfen boyutu Superlight'a yakın olsun, elime en iyi oturan model o.

VGN Dragonfly Wireless Mouse bunu öneririm.

Kablosuz neden sıkıntı çıkarsın? Adam gibi bir kablosuz hiç sorun çıkarmaz. Rampage öneriyorsun bir de ya. Berbat malzeme kalitesi, berbat sensörler. Önerdiğin mouse'un bir tane iyi yanı yok.
Genelleme yapmayınız, istisnai modelleri var.

Ayrıca vanillamint haklı.
Merhaba, masaüstü bilgisayarımda halihazırda G PRO X Superlight kullanıyorum. Dizüstü bilgisayarımı yanımda taşıdığım için ek bir fare gereksinimim var. 1500 TL civarında, gerekirse oyun oynarken de kullanabileceğim tercihen kablosuz mouse önerilerinizi bekliyorum. Lütfen boyutu Superlight'a yakın olsun, elime en iyi oturan model o.
El tutuşu ve ölçüsü nedir?