Ajazz mouse VGN Dragonfly'dan kaliteli mi?

Genelleme yapmayınız, istisnai modelleri var.

Ayrıca vanillamint haklı.

El tutuşu ve ölçüsü nedir?
Tutuş claw grip, ölçünün önemi var mı? Superlight ile çok rahatım, benzer ölçüler olması mutlu eder.

Ajazz mouse VGN Dragonfly'dan kaliteli mi?
VGN Dragonfly modelini daha önce hiç duymadım ve bilmiyorum, bilgili hocalarım sizleri yönlendirir. AJAZZ F/P ürünü bir marka 4000Hz değer sunuyor ve güzel özelliklere sahip. İnceleme videolarına bakmanızı tavsiye ederim.

Yani, Rival 600 dusunmesin bence konu sahibi. Denemistim ve fiyatina gore agir bir fare, agirliklari takmayinca bile agir kaciyor. Cikabilen plastiklerden tutunca boyle gicir gicir ses yapiyor bazen, genel olarak kalitesiz bir his vermisti bana.

Hocam madem 2k'ya yakın para vereceksiniz almışken adını kanıtlamış bir marka almanızı şiddetle tavsiye ederim. Yani bu bütçeye Rampage gibi komik markalar önerilmiş yazma ihtiyacı duydum. Piyasayı uzun zamandır takip etmiyorum o yüzden öneri veremeyeceğim fakat Logitech önerebilirim. Eğer güzel bir mouse bulursanız içiniz rahat bir şekilde alabileceğiniz, ürünleri uzun ömürlü bir marka. 2 hafta önce, 6 yıllık G403 mouse'umun eskiyen skatezleri için mail atmıştım "satıyorsanız almak istiyorum" diye 3 günde Yurtdışından bedava kargoladılar. Kaç marka 6 yıllık ürününe böyle sahip çıkar :d

Kablosuzda logitech çok daha iyi performans veriyor ancak overpriced oluyor genellikle. G502 Lightspeed kablosuzda iyi işler çıkartan mouse. Ancak fiyatını hakettiği söylenmez.

Atılan F1'i alın.

Yani, Rival 600 dusunmesin bence konu sahibi. Denemistim ve fiyatina gore agir bir fare, agirliklari takmayinca bile agir kaciyor. Cikabilen plastiklerden tutunca boyle gicir gicir ses yapiyor bazen, genel olarak kalitesiz bir his vermisti bana.
G402 kasası ile aynı kalitede :D