FPS oyunları, film, dizi ve müzik için kullanacağım. Mikrofonu olması şart değil ama olsa iyi olur. Yurt dışından veya yurt içinden olması hiç fark etmez, bu bütçeye en iyi performansı sağlayan kulaklığı almak istiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.500 TL
Bir haftadır kullanıyorum, memnunum. Mikrofonu yok bilgin olsun. Mirliva50 koduyla indirimli oluyor. Moondrop Chu-II IEM Kulaklık
- Makaleler
- 23
Salnotes Zero veya chu 2.
@fieryz,
Yurt dışından bunu al. Boş ver Zero ile chu 2'yi.
shenzhenaudio.com
@fieryz,
SIMGOT EW200 10mm Dynamic Driver In-Ear Headphone
Flagship-level Dual-Magnetic-Circuit & Dual-Cavity Dynamic Driver The EW200 earphones incorporate flagship-level technology in the form of a dual-magnetic-circuit and dual-cavity design, which offer exceptional acoustic performance and a powerful driver configuration. Unlike conventional dynamic...
shenzhenaudio.com
Son düzenleme:
Salnotes Zero veya chu 2.
@fieryz,
![]()
SIMGOT EW200 10mm Dynamic Driver In-Ear Headphone
Flagship-level Dual-Magnetic-Circuit & Dual-Cavity Dynamic Driver The EW200 earphones incorporate flagship-level technology in the form of a dual-magnetic-circuit and dual-cavity design, which offer exceptional acoustic performance and a powerful driver configuration. Unlike conventional dynamic...shenzhenaudio.com
30 euro gümrük sınırı var.
- Makaleler
- 23
Fiyati dusuk gostermelerini isterse gecer. 30 euronun altinda gosterse tabii.
Fiyati dusuk gostermelerini isterse gecer. 30 euronun altinda gosterse tabii.
Alınacak risk değil. Gümrük memurları ürün fiyatının düşük yazıldığından şüphelenip ürünü kontrol edip gerçek fiyatını araştırıyorlar. Bunu yaptığın ortaya çıkarsa hem üründen hem parandan oluyorsun. Üstüne bir de gümrüğü meşgul ettiğin için meşgul vergisi ödüyorsun. Hele ki gümrük sınırı bu kadar düşürülmüşken dediğin şeyi yapan insan sayısı arttığından denetlemelerde artmıştır diye tahmin ediyorum.
- Makaleler
- 23
Aslinda parandan olmazsin. Bir sorun oldugunda Shenzhen parani iade ediyor. @4312 degil mi? Siz bu islerden daha cok anliyorsunuz sanirim.Alınacak risk değil. Gümrük memurları ürün fiyatının düşük yazıldığından şüphelenip ürünü kontrol edip gerçek fiyatını araştırıyorlar. Bunu yaptığın ortaya çıkarsa hem üründen hem parandan oluyorsun. Üstüne bir de gümrüğü meşgul ettiğin için meşgul vergisi ödüyorsun. Hele ki gümrük sınırı bu kadar düşürülmüşken dediğin şeyi yapan insan sayısı arttığından denetlemelerde artmıştır diye tahmin ediyorum.
Aslinda parandan olmazsin. Bir sorun oldugunda shenzhen parani iade ediyor. @4312 degil mi? Siz bu islerden daha cok anliyorsunuz sanirim.
O kısım gümrüğe kalmış, işler saçma sapan işliyor. Canları isterse ürünü envanterlerine ekleyip gümrük mağazasından satışa sunuyorlar. Şanslıysan iade edip ürünü geri gönderiyorlar, paranı alıyorsun. Yurt dışına gidip gelen bir arkadaşı varsa ona aldırabilir onun haricinde ben o topa girmezdim.
@Beyza, Shenzhen ürünlerini hediye vs. olarak yolluyor. Aylardır siteyi çeşitli forumlarda çeşitli kişilere öneriyorum, şu ana kadar herhangi birisinden vergi alındığını hiç görmedim.
Fakat bir yandan katılıyorum, gerçekten de canları isterlerse vergi yüzünden gümrükten geçirmeyebilirler. Daha şu ana kadar yaşanmadığı hiç yaşanmayacağı anlamına gelmiyor nasıl olsa.
İşte bu durumda da Shenzhen'in kendisi ve iade politikaları devreye giriyor. Shenzhen, IEM sektöründe Linsoul ile birlikte oldukça bilinen bir site. Çeşitli kişilere, sitelere inceleme için ürün yolluyorlar. Shenzhen eğer gümrükte bir sıkıntı çıkıp eğer ürünü alamazsanız size yamuk yapacağını sanmıyorum. Sitelerinde koskocaman "30 Days no reason return" ve "180 Days quality of exhange or refund" yazıyor nasıl olsa. Daha bunların da ötesinde, ürün size teslim edilemedi. Para iadesi alırsınız. Risk, ama kaybedeceğiniz paranızı biraz geç almaktan başka pek bir şey yok.
Ayrıca Shenzhen'in desteğine yazıp türkiye'de olduğunuzu belirtirseniz yardımcı olurlar. Türkiye'den oldukça kişi alışveriş yaptı ve vergi ödemedi. Yöntemini biliyorlardır.
Fakat bir yandan katılıyorum, gerçekten de canları isterlerse vergi yüzünden gümrükten geçirmeyebilirler. Daha şu ana kadar yaşanmadığı hiç yaşanmayacağı anlamına gelmiyor nasıl olsa.
İşte bu durumda da Shenzhen'in kendisi ve iade politikaları devreye giriyor. Shenzhen, IEM sektöründe Linsoul ile birlikte oldukça bilinen bir site. Çeşitli kişilere, sitelere inceleme için ürün yolluyorlar. Shenzhen eğer gümrükte bir sıkıntı çıkıp eğer ürünü alamazsanız size yamuk yapacağını sanmıyorum. Sitelerinde koskocaman "30 Days no reason return" ve "180 Days quality of exhange or refund" yazıyor nasıl olsa. Daha bunların da ötesinde, ürün size teslim edilemedi. Para iadesi alırsınız. Risk, ama kaybedeceğiniz paranızı biraz geç almaktan başka pek bir şey yok.
Ayrıca Shenzhen'in desteğine yazıp türkiye'de olduğunuzu belirtirseniz yardımcı olurlar. Türkiye'den oldukça kişi alışveriş yaptı ve vergi ödemedi. Yöntemini biliyorlardır.
@Beyza, shenzhen ürünlerini hediye vs. olarak yolluyor. Aylardır siteyi çeşitli forumlarda çeşitli kişilere öneriyorum, şu ana kadar herhangi birisinden vergi alındığını hiç görmedim.
İşte bu durumda da Shenzhen'in kendisi ve iade politikaları devreye giriyor. Shenzhen, IEM sektöründe linsoul ile birlikte oldukça bilinen bir site. Çeşitli kişilere, sitelere inceleme için ürün yolluyorlar. Shenzhen eğer gümrükte bir sıkıntı çıkıp eğer ürünü alamazsanız size yamuk yapacağını sanmıyorum. Sitelerinde koskocaman "30 days no reason return" ve "180 days quality of exhange or refund" yazıyor nasıl olsa. Daha bunların da ötesinde, ürün size teslim edilemedi. Para iadesi alırsınız. Risk ama kaybedeceğiniz paranızı biraz geç almaktan başka pek bir şey yok.
Ayrıca Shenzhen'in desteğine yazıp Türkiye'de olduğunuzu belirtirseniz yardımcı olurlar. Türkiye'den oldukça kişi alışveriş yaptı ve vergi ödemedi. Yöntemini biliyorlardır.
Shenzhen için konuşmadım, genel söyledim. Firmanın Türkiye'ye böyle bir atılımı varsa tercih edilebilir, tabii.
Yeni konular
-
-
Elektronik Baseus powerbank ve telefon aksesuarlarında %25 indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-
Elektronik Bilgisayar çevre bileşenlerinde %10 indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-
Elektronik Samsung Odyssey G6 QHD OLED monitör 24.999 TL
- Caner Uncu
-