malpts
Uzman
Selam,
2 gün önce kendim bir PC topladım yorumunuzu merak ediyorum. Görünüşe önem veren biriyim. Muhtemelen daha ucuza yakın performans bir şey toplanabilir ama görünüş bakımından gözüme güzel gözüken bir şey almak istiyorum. Bazıları diyor monitöre bakıyorsun, kasaya değil diye ama küçüklüğümden beri hep güzel görünüşlü bir kasa hayalim olmuştur. Ayrıca kasa masamın üstünde olacak bu yüzden görünüş ve performans bir arada bir şey topladım. Yerine önereceğiniz parça var ise memnun olurum.
2 gün önce kendim bir PC topladım yorumunuzu merak ediyorum. Görünüşe önem veren biriyim. Muhtemelen daha ucuza yakın performans bir şey toplanabilir ama görünüş bakımından gözüme güzel gözüken bir şey almak istiyorum. Bazıları diyor monitöre bakıyorsun, kasaya değil diye ama küçüklüğümden beri hep güzel görünüşlü bir kasa hayalim olmuştur. Ayrıca kasa masamın üstünde olacak bu yüzden görünüş ve performans bir arada bir şey topladım. Yerine önereceğiniz parça var ise memnun olurum.
- Ekran kartı: Colorful RTX 5080 iGame Vulcan OC (64K)
- Anakart: ASRock X870 pg riptide Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX(14K) / Gigabyte X870 Aorus Elite WI-FI7 AMD AM5 DDR5 ATX anakart (13K)
- İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D (21k)
- RAM: G.Skill Trident Z5 Neo RGB 16x2 6000MHz CL28 (7k)
- SSD: Samsung 990 Pro 2TB (7.5k)
- Güç kaynağı: FSP vıta 1000GM (8k)
- Kasa: ASUS TUF GT502 Horizon (8k)
- Sıvı soğutma: Lian Li galahad II LCD SL-ınf (13K)
- Yan bölüm fanı: Lian Li uni fan TL 3'lü set (5k)
- Alt bölüm fanı: Lian Li uni fan TL 3'lü set (5k)
- Egzoz fanı: Lian Li uni fan TL tekli (1.4K)
Son düzenleyen: Moderatör: