Bütçe
16.000 TL
A34'ten yükselteceğim, A34'ü sattım ve A36 beğendim. Sizce bu cihaz bu fiyat bandında alınır mı? (16.000 TL)

Daha iyi cihazlar var mı bu fiyat bandında? Teşekkürler.
Kardeşim 36 bende 56 vardı çok memnunduk alınır ama a34 sizi kaç yıl idare etti dayanıklıligi nasıldı memnunsaniz alın

Kardeşim 36 bende 56 vardı çok memnunduk alınır ama A34 sizi kaç yıl idare etti dayanıklıligi nasıldı memnunsaniz alın.

Cihaz güzeldi A36'ü satın aldım A34'ten daha güzel. Sakın 2. el A34 almayın, sıfır A36 işinizi görecektir. A34'te kronik sorunları var. A34 1.5 yıl sonra hiç düşmemesine ve hasar olmamasına rağmen, anakartı çatladı ve şikayet var gibi sitelerde bu şikayet çok.

Cihaz güzeldi A36'ü satın aldım A34'ten daha güzel. Sakın 2. el A34 almayın, sıfır A36 işinizi görecektir. A34'te kronik sorunları var. A34 1.5 yıl sonra hiç düşmemesine ve hasar olmamasına rağmen, anakartı çatladı ve şikayet var gibi sitelerde bu şikayet çok.
Arkadaşım a34 çıktığı gibi aldı ben kardeşime a36 çıktığı gibi aldım a56 yine öyle.
Hiç pişman olmadım umarım sizde olmazsınız hayırlı olsun.

Arkadaşım a34 çıktığı gibi aldı ben kardeşime a36 çıktığı gibi aldım a56 yine öyle.
Hiç pişman olmadım umarım sizde olmazsınız hayırlı olsun.
Ben de A34 ü çıktığı zaman aldım ve batarya hemen bitiyordu, A36 da böyle sorunlar yaşamadım, AOD gün boyunca çalışıyor. 3 saat kullanımından kalan şarj bana %50. İyi ki de bunu almışım A34'den kurtulmuşum.