Bütçem 16 bin TL. Daha o kadar param bile yok, bu yüzden en fazla X6 Pro alabilirim. Bu fiyata yurt dışından F6 hoşuma gitti fakat bozulma riskine katlanmak istemiyorum. Yapacağım şeyler: PUBG, BS oynamak, manga okumak, anime izlemek ve YouTube kullanmak. Kamera umurumda değil. Büyük ekran iyi olur ve F6 Pro'daki 2K ekranı çok sevdim fakat çok pahalı. S22'yi çok ısındığı ve küçük ekranı olduğu için, S23 FE'yi ise oyun için kötü bir seçenek olduğu için eliyorum. 2. el garantili telefon olabilir. Normalde X6 Pro veya F6 alacaktım. Ama X6 Pro bana sanki işlemci: R7 7800X3D, diğer parçalar full Rampage, İzoly sistem gibi geliyor. Kesin X3 Pro gibi kronik sorun çıkacak. F6'yı ise 6 taksit olursa alırım. Onun dışında alamam. Zaten devlet bursu nedense yatırmıyor. Sizden önerim bana işlenmemiş elmas gibi, hiç duyulmamış ama aşırı F/P telefon lazım. S22 FE gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem 16 bin TL. Daha o kadar param bile yok, bu yüzden en fazla X6 Pro alabilirim. Bu fiyata yurt dışından F6 hoşuma gitti fakat bozulma riskine katlanmak istemiyorum. Yapacağım şeyler: PUBG, BS oynamak, manga okumak, anime izlemek ve YouTube kullanmak. Kamera umurumda değil. Büyük ekran iyi olur ve F6 Pro'daki 2K ekranı çok sevdim fakat çok pahalı. S22'yi çok ısındığı ve küçük ekranı olduğu için, S23 FE'yi ise oyun için kötü bir seçenek olduğu için eliyorum. 2. el garantili telefon olabilir. Normalde X6 Pro veya F6 alacaktım. Ama X6 Pro bana sanki işlemci: R7 7800X3D, diğer parçalar full Rampage, İzoly sistem gibi geliyor. Kesin X3 Pro gibi kronik sorun çıkacak. F6'yı ise 6 taksit olursa alırım. Onun dışında alamam. Zaten devlet bursu nedense yatırmıyor. Sizden önerim bana işlenmemiş elmas gibi, hiç duyulmamış ama aşırı F/P telefon lazım. S22 FE gibi.
X6 Pro kronik sorunu yok. Olsa bile bu zamana kadar ortaya çıkardı diye düşünüyorum. Yaklaşık cihazı 6 aydır kullanıyorum yazılım dışında hiçbir konuda şikayetim olmadı.

X3 Pro'daki faciadan sonra baska Poco cihazda ayni sorunla karsilasilmadi, X6 Pro'da beklentinizin altinda kalabilecek tek sey yazilim olur. Yurt disi direnç kayitli cihaz kesinlikle tavsiye etmem, sonradan sorunlar cikmasi %90 ihtimal. Ben ayni kullanimi yapiyor olsaydim X6 Pro alirdim, 7/24 PUBG oynayan arkadaslarimdan alanlar var ve memnunlar.

X6 Pro'nun kronik bir sorunu yok. S23 FE de oyun icin kotu bir cihaz sayilmaz ama o kocaman bezellerle ekran deneyimini bayagi baltalamislar.
X6 Pro her seye ragmen size en uygunu gibi geliyor. Ekrani basarili ve yongasi cok guclu.

Bütçem 16 bin TL. Daha o kadar param bile yok, bu yüzden en fazla X6 Pro alabilirim. Bu fiyata yurt dışından F6 hoşuma gitti fakat bozulma riskine katlanmak istemiyorum. Yapacağım şeyler: PUBG, bs oynamak, manga okumak, anime izlemek ve YouTube kullanmak. Kamera umurumda değil. Büyük ekran iyi olur ve F6 Pro'daki 2K ekranı çok sevdim fakat çok pahalı. S22'yi çok ısındığı ve küçük ekranı olduğu için, S23 FE'yi ise oyun için kötü bir seçenek olduğu için eliyorum. 2. el garantili telefon olabilir. Normalde X6 Pro veya F6 alacaktım. Ama X6 Pro bana sanki işlemci: R7 7800X3D, diğer parçalar Full Rampage, Izoly sistem gibi geliyor. Kesin X3 Pro gibi kronik sorun çıkacak. F6'yı ise 6 taksit olursa alırım. Onun dışında alamam. Zaten devlet bursu nedense yatırmıyor. Sizden önerim bana işlenmemiş elmas gibi, hiç duyulmamış ama aşırı F/P telefon lazım. S22 FE gibi.
Bütçeniz 20.600 TL'e çıkabilir mi? Çıkabilirse POCO F6 almanız en iyisi olur. Şu anda kampanya var Xiaomi'nin uygulamasında veya sitesinde POCO F6 8 GB RAM versiyonunu sepete eklerseniz saat veya kulaklık arasından seçtiğinizi hediye ediyor. Bu kampanya 3 Ağustos'ta bitecek.

Kampanyaya daha önce açtığım bu konudanda bakabilirsiniz:

Custom ROM kurulacak ise POCO modellerine bakabilirsiniz. Kamera ve kasa kalitesi olarak Samsung kadar kaliteli olmayabilir ancak dandik de değiller.

Ama bence bu fiyatlarda Samsung modellerine bir göz gezdirin derim. Xiaomi'nin HyperOS yazılımı yüzünden iki seneye telefon sapıtmaya başlıyor.

Bütçeniz 20.600 TL'e çıkabilir mi? Çıkabilirse POCO F6 almanız en iyisi olur. Şu anda kampanya var Xiaomi'nin uygulamasında veya sitesinde POCO F6 8 GB RAM versiyonunu sepete eklerseniz saat veya kulaklık arasından seçtiğinizi hediye ediyor. Bu kampanya 3 Ağustos'ta bitecek.

Kampanyaya daha önce açtığım bu konudanda bakabilirsiniz:

Taksit yoksa alamam. Ben de düşünüyorum bunu.

Custom ROM kurulacak ise POCO modellerine bakabilirsiniz. Kamera ve kasa kalitesi olarak Samsung kadar kaliteli olmayabilir ancak dandik de değiller.

Ama bence bu fiyatlarda Samsung modellerine bir göz gezdirin derim. Xiaomi'nin HyperOS yazılımı yüzünden iki seneye telefon sapıtmaya başlıyor.
Hocam bu fiyata Samsung yok. S22 çok küçük pişman olurum. S23 Fe de ise ne kadar oyun oynayacaksın. Başka ne kaldı.

Oyun için Samsung alınmaz. F6 ilk öncelik olabilir. Bütçeyi aşıyorsa X6 Pro harici işlemcisiyle öne çıkan bir model yok.