Makaleler
23
Sizce alinir mi bu fiyata? Elden alacagim. Normal sartlarda Steam Deck alacaktim yeniden. Fakat sadece sifir olarak satiliyor yasadigim yerde. LCD ve sifir 256 GB varyasyonuna 27.999 TL istiyorlar. Tabii ben o parayi o cihaza vermem. Her neyse. PC'de masa basinda otururken oyun oynamak sarmiyor. Kondisyon olarak arka kasanin beyaz renkli plastiginde izler var. Fakat %70 izopropil alkol kullanarak kirleri temizleyebilirim diye dusunuyorum. Pazarlik ettim. Cihazin sadece kendisi var. Sarj aleti ve kutusu yok. Ciziksiz.

Cihaza ait fotograflar:
Screenshot_20260203-172516 (1).webp
Screenshot_20260203-172519 (1).webp
Screenshot_20260203-172522 (1).webp
Screenshot_20260203-172538 (1).webp
Screenshot_20260203-172541 (1).webp

Güzel cihaz iyi fiyata bulmuşsun aldın mı bende bakınıyorum 21 bin TL buldum değer mi PC var şu an iş gereği uzaktayım bir iki saat bakayım istedim başta aklımda Apple iPad vardı hem iş hem dizi bakarım dedim aklıma bu düştü. Yardımcı olur musunuz?

Güzel cihaz iyi fiyata bulmuşsun aldın mı bende bakınıyorum 21 bin TL buldum değer mi PC var şu an iş gereği uzaktayım bir iki saat bakayım istedim başta aklımda Apple iPad vardı hem iş hem dizi bakarım dedim aklıma bu düştü. Yardımcı olur musunuz?
Aldim. 21 bin TL fazla biraz. Steam Deck daha ucuza bulunuyor. Baktin mi ona da? ROG Ally icin bence cok pahali 20 bin ve uzeri.

Aldim. 21 bin TL fazla biraz. Steam Deck daha ucuza bulunuyor. Baktin mi ona da? ROG Ally icin bence cok pahali 20 bin ve uzeri.

Baktım inanır mısın deck fiyatı da aynı sarı siteden bakmıyorum dolap taksit seçeneği 6 olunca değerlendirim dedim. Sence performansı nasıl prizde oynarımda kütüpahnelerim geniş değer mi bilemiyorum bir hevesle kalsın istemiyorum.

Baktım inanır mısın deck fiyatı da aynı sarı siteden bakmıyorum dolap taksit seçeneği 6 olunca değerlendirim dedim. Sence performansı nasıl prizde oynarımda kütüpahnelerim geniş değer mi bilemiyorum bir hevesle kalsın istemiyorum.

Boş ver prizi. 65W powerbank alıp öyle oyna derim. Prizde oynamak sarmıyor.