Bütçe
1.129 TL
Hocam benim çantanın en alt kısmında bir patpat var, ben koymuştum. Çok değil küçük bir patpat, dümdüz koymak yerine öyle yaptım. Joystick yukarı bakacak şekilde cihazı koyuyorum, patpat da cihazın önünü arkasını sarıyor zaten. Zaten kırılmaz cam olduğu için çizilme de sorun olmuyor. Sırf bunun için küçük çanta almıştım 100 TL'ye falan. Zaten araba beni tutuyor, çok da dışarıda oynayamıyorum bu yüzden. Fakat misafirlik olur bir yer olur oralara götürmek için de ideal oldu.
Deneyimlerini paylastigin icin tesekkurler. Hangi cihazi kullaniyordun bunlari yaparken? Switch'in var diye biliyorum.

Bende orijinali vardı hepsi birbirinin aynısı zaten ve bu modeller kalınlığı 2 katı yapıyor bu konuda bilgin olsun. Ben uzun yolculuklarda oynamak dışında kullanmadım. Onun yerine çantamın içinde kılıf + joystick kilitleyici kullandım, bence çok daha rahat.

Bende orijinali vardı hepsi birbirinin aynısı zaten ve bu modeller kalınlığı 2 katı yapıyor bu konuda bilgin olsun. Ben uzun yolculuklarda oynamak dışında kullanmadım onun yerine kılıf + joystick kilitleyici kullandım bence çok daha rahat.
Bu kilif slim sanirim. Sarj aleti yeri falan yok cantanin yaninda.

Bu kilif Slim sanirim. Şarj aleti yeri falan yok cantanin yaninda.

Benimkiyle birebir aynı içi, sadece normalde ROG Ally'nin ekran kısmının altında ki boşluğa şarj aletinin sığacağı bir delik oluyor bu modelde onu yapmamış yani kalınlık muhtemel aynı ama işlevsel olarak daha kötü. Açıkçası ben 1200 vermezdim. Taşıması rahat bir çanta da değil çantanın içinde çantaya atıyordum.

Bende orijinali vardı hepsi birbirinin aynısı zaten ve bu modeller kalınlığı 2 katı yapıyor bu konuda bilgin olsun. Ben uzun yolculuklarda oynamak dışında kullanmadım. Onun yerine çantamın içinde kılıf + joystick kilitleyici kullandım, bence çok daha rahat.
Joystick kilitleyici nereden buldun hocam, Steam Deck için lazım bana da..

Joystick kilitleyici nereden buldun hocam, Steam Deck için lazım bana da.

Kendi yazıcım olduğu için bütün cihazlarıma basıyorum, zaten bir tanesinin maaliyeti 25 kuruşa falan geliyor. Satana denk gelmedim şu an ama metal olmadığı sürece Kargo'dan dolayı çok kazık olur.