Bu taşıma çantalarının fiyatları benim bayağı sinirimi bozmaya başladı, 1000-1.500 TL ne abi, 25 30Cm'lik çanta bunlar. Maliyetleri ne kadar. Ben en son gittim tatlı bir sırt çantası aldım kendime, onunla devam edeceğim. Koruma çabam çok yok zaten, bir yerden bir yere taşıyabileceğim bir şey yeterliydi. Belki fikir olur sana da.

Bu taşıma çantalarının fiyatları benim bayağı sinirimi bozmaya başladı, 1000-1.500 TL ne abi, 25 30Cm'lik çanta bunlar. Maliyetleri ne kadar. Ben en son gittim tatlı bir sırt çantası aldım kendime, onunla devam edeceğim. Koruma çabam çok yok zaten, bir yerden bir yere taşıyabileceğim bir şey yeterliydi. Belki fikir olur sana da.
Lenovo marka laptop tasima cantasinda tasiyacagim muhtemelen. Fahis fiyat cekiyorlar. İkinci el olmasina ragmen.

El çantası da bakabilirsin, sırf ürün başlığında ASUS ROG Ally yazmıyor diye %90 ucuz bulabiliyorsun. Ben başka eşyalarımı da koyarım diye el çantası almamıştım.
Su an hazirda laptop sirt cantasi var. Onu kullanacagim. Canta alacagim parayla powerbank alirim.

Bendeki orijinal çantaydı ve herhalde en büyük şikayetim bu çantaların geneli cihazın boyutunu 3 katına çıkarıyor. Tavsiyem joystick kitleyici + bel çantası tarzı ürünlere bakman. Zaten joystick dışında fazla hasar görebilecek bir bölüm yok.

Bendeki orijinal çantaydı ve herhalde en büyük şikayetim bu çantaların geneli cihazın boyutunu 3 katına çıkarıyor. Tavsiyem joystick kitleyici + bel çantası tarzı ürünlere bakman. Zaten joystick dışında fazla hasar görebilecek bir bölüm yok.
Joystick kitleyici onerin var mi?

Ben kendim 3D yazıcımda yaptığımı kullanıyordum öyle aman aman bir şeye gerek yok Xbox ve PlayStation için olanlar bile düzgün yapıldıysa sabit tutuyor. https://www.printables.com/model/506222-asus-rog-ally-stick-locks baskı maaliyeti 50 kuruş falan he bir de pla ve petg genelde geçirgen olduğu için ortaya şöyle bir görüntü çıkabiliyor. (Bendekiler siyahtı o yüzden ışık geçirmesi yoktu.)

1770571644910.webp