- Makaleler
- 23
Amazon'da uygun fiyatli bir canta bulamadim. ASUS ROG Ally icin uygun cantayi nasıl bulabilirim?
Trendyol'daki tukenmis.Facebook'ta veya sarı sitede ikinci el bulunabilir.
Trendyol'da var:
Lenovo marka laptop tasima cantasinda tasiyacagim muhtemelen. Fahis fiyat cekiyorlar. İkinci el olmasina ragmen.Bu taşıma çantalarının fiyatları benim bayağı sinirimi bozmaya başladı, 1000-1.500 TL ne abi, 25 30Cm'lik çanta bunlar. Maliyetleri ne kadar. Ben en son gittim tatlı bir sırt çantası aldım kendime, onunla devam edeceğim. Koruma çabam çok yok zaten, bir yerden bir yere taşıyabileceğim bir şey yeterliydi. Belki fikir olur sana da.
Lenovo marka laptop tasima cantasinda tasiyacagim muhtemelen. Fahis fiyat cekiyorlar. İkinci el olmasina ragmen.
Su an hazirda laptop sirt cantasi var. Onu kullanacagim. Canta alacagim parayla powerbank alirim.El çantası da bakabilirsin, sırf ürün başlığında ASUS ROG Ally yazmıyor diye %90 ucuz bulabiliyorsun. Ben başka eşyalarımı da koyarım diye el çantası almamıştım.
Joystick kitleyici onerin var mi?Bendeki orijinal çantaydı ve herhalde en büyük şikayetim bu çantaların geneli cihazın boyutunu 3 katına çıkarıyor. Tavsiyem joystick kitleyici + bel çantası tarzı ürünlere bakman. Zaten joystick dışında fazla hasar görebilecek bir bölüm yok.