Ben Switch aldığıma pişman değilim açıkçası. Beni mobil oyunculuğa da yönlendirdi birazcık. İstediğimi ve vaat ettiğini fazlasıyla veriyor zaten. PC sahibi olan arkadaşlarımla ilgili de sorun yaşamadım, beraber Fortnite falan oynayabiliyoruz. Özellikle Fall Guys'a sardım bayağı. Belirli oyunlar dışında performans da stabil ve benim için gayet iyi. Dying Light'a tekrar başladım yeni, gayet iyiydi örneğin görüntü elde tatmin edici. FPS düşüşü de yaşamadım, fiyatı da aşırı uygundu. Yeni nesil oyunlar dışında bence tatmin ediyor fazlasıyla. Oyun fiyatları konusunda da sorun yaşamadım açıkçası. PC'ye göre pahalı olsa da, ki bu normal bir şey. Kendine göre gayet iyi fiyatları var. Dock ve el modu olarak ayrılması ve bunun çok kullanışlı olması da bayağı iyi. İnsan bazen büyük ekranda da oynamak istiyor. Sen niye memnun kalmadın bu arada, anladığım kadarıyla bilgisayardan bir farkı olmadığından. Yanlış anladıysam düzeltebilirsin, benim o konsolları tercih etmeme sebebim de buydu açıkçası. Bilgisayardan farklı olmamaları.