Bütçe
16.000 TL
İnternet'ten almama sebebim hasar falan görmesini istemiyorum:lütfen: mağaza daha samimi geliyor, site ve mağaza fiyatlar bence fazla fark yaratmaz ya, fark olsa bile mağazadan tarafım.
O zaman hayirli olsun. Bu arada A36'nin kamerasi pek iyi degil. Mumkun mertebe A56 almaya calisin. Ya da A55.

Kameradan öyle çokça iyi çekmesini beklemiyorum zaten standart olması yetiyor pikselleri falan sayılmaması şartıyla. Ne kadar uzaktan fotoğraf çekiyoruz gün içinde öyle hayal edebilirsiniz.

Tüh ya.

Var ama fiyat farkı bütçenizi fazlasıyla aşıyor.

İnternetten alırsanız bütçenizi çok aşmıyor ama mağazada aşıyor.

Var fakat fiyati butcenizi geciyor. O yuzden A36'yi mecburen onerdim.

:lütfen:

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-a55.html Bir kişi bu telefonu atmış 16.500 TL fiyat denilmiş mağaza fiyatı en fazla kaç olur ki?

55 ve 56 arasındaki fark ne acaba?

Son düzenleme:
Kameradan öyle çokça iyi çekmesini beklemiyorum zaten standart olması yetiyor pikselleri falan sayılmaması şartıyla. Ne kadar uzaktan fotoğraf çekiyoruz gün içinde öyle hayal edebilirsiniz.

Tüh ya.

:lütfen:

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-a55.html Bir kişi bu telefonu atmış 16.500 TL fiyat denilmiş mağaza fiyatı en fazla kaç olur ki?

55 ve 56 arasındaki fark ne acaba?
A55 ve A56 arasinda panel farki, kamera farki (cok belirgin degil), ekran suresi farki, guncelleme farki gibi iyilestirmeler var.

İnternetten A56 almak en mantıklısı onun dışında A36.

Yada A55.

A55 ve A56 arasinda panel farki, kamera farki (cok belirgin degil), ekran suresi farki, guncelleme farki gibi iyilestirmeler var.

Anladım ben o zaman gittiğim zaman A36, A55, A56 sorıyım, belki site ile aynı fiyata gelir alabilirim, önceliğim ama A56 onu 2 mağazayada soracağım.

İnternetten A56 almak en mantıklısı onun dışında A36.

Yada A55.
Öneri telefonları kesinlikle söyliyiceğim , önceliğim a56 olucak 2 mağazayada sorucağım belki site ile aynı fiyata getirebilirim.

Merhaba iyi sosyeller. Dün annemin telefonu iyice kullanılmaz hale geldiğini gördüm. Samsung A9 kullanıyor ilk çıktığında satın almıştım çokça iyi telefondu, tek kamerasında sorun yaşamıştık, annem beğeniyordu o telefonu. Ekranda YouTube simgesi fotoğraf simgesi ve telefon simgeleri gibi şeyler kalıcı olarak gözüküyor. Şebekesi çekmemeye başlamış. Şarj zaten pek sağlıklı değil, takılma olmayan telefonda çökmeler yaşanıyor hep bunlar küçük kardeşimden kaynaklı, A9 ona vericegiz ömrünü bitirene kadar zaten bitiyor iyice kullansın. Sıkılma aşamasında PUBG oynuyor sadece. Yeni alıcağımız telefona oyun yüklenmeyecek diye söz verdirdim.:haha:

Annem'e en iyisini alamasam bile buna değer bir telefon almak istiyorum. Kaldığım şehirde Teknosa ve vatan mağazası var en yakın olarak. Fiyat konusuna değinirsek 13-16 bine kadar çıkartabiliyorum ufak üstüne ekleme yapabilirim.

Mağaza yerine internetten alırsan eğitim indirimi ile A36'yı uyguna alırsın.(Samsung'un kendisi satıyor.) Üstüne kampanya devam ediyorsa kulaklıkta uyguna geliyor. Ama sağlam bir şey olsun dersen magic 7 Lite bakabilirsin.

Çok teşekkür ediyorum hepinize.:heyyo: Fiyatına aldanmayın sevdiğiniz bir kişi için sizde yaparsınız.

Dosya Ekleri

• 1.webp
    1.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 47