Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
16.000 TL
2024 te çıkmış f6 2027 de güncellemeler bitince farklı yöntemlerle yeni hyperos sürümleri yüklenemez mi

Abi aslında şöyle ben liseye geçiyorum oyun oynayabildiğim iyi bir bilgisayarım var. S24 FE'ye kadar çıkamaz mışım 20k ya F6 alınır mı? Ya da başka daha iyi telefon alınır mı? Benim için önemli olan ekranı, şarjı bataryası, ve 3 yıl civarı götürecek bir işlemci ve yazılım falan sorunsuz(şebeke sorunu gibi kronik sorunu olmayan) bir şey istiyorum.

Abi aslında şöyle ben liseye geçiyorum oyun oynayabildiğim iyi bir bilgisayarım var. S24 FE'ye kadar çıkamaz mışım 20k ya F6 alınır mı? Ya da başka daha iyi telefon alınır mı? Benim için önemli olan ekranı, şarjı bataryası, ve 3 yıl civarı götürecek bir işlemci ve yazılım falan sorunsuz(şebeke sorunu gibi kronik sorunu olmayan) bir şey istiyorum.

A56 ya da nothing 2A al.

POCO önermiyorum. Ben X7 Pro alıp 1 hafta kullandım. Benim cihazımda şebeke sorunu yoktu. Ama ekranı 1 haftada kalkmıştı. Garanti servisine gönderdiğimde sorun olmadığını söylemişlerdi. 2 ay iadesiyle uğraştım, zar zor iade edebildim. Ayrıca bataryalarına aldanmayın. 6000 mAH performansı vermiyorlar. Göstermelik yapmışlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.