Hayır. Farkı olmaz ki. Renk demek telefon demek değil sonuçta.f6 renk sayısı baya fark var yazıyor cidden bi fark yaratır mı kalitede
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 16.000 TL
anonymuss0
Uzman
2024 te çıkmış f6 2027 de güncellemeler bitince farklı yöntemlerle yeni hyperos sürümleri yüklenemez mi
Port Rom ile yüklenir ama riskli işlem.2024 te çıkmış f6 2027 de güncellemeler bitince farklı yöntemlerle yeni hyperos sürümleri yüklenemez mi
anonymuss0
Uzman
kısaca f6 mı s24fe mi şarj,ekran çok farkediyo ama yazılım çeldiriyo bi
Günlük kullanım için S24FE daha iyi. Ama çok sık oyun oynuyorsanız, genelde telefonda sadece oyun oynuyorsanız F6.
anonymuss0
Uzman
günlük kullanım derken ben öyle fotoğraf fln umursamam uzun ömürlü hızlı şarjlı fln olsunGünlük kullanım için S24FE daha iyi. Ama çok sık oyun oynuyorsanız, genelde telefonda sadece oyun oynuyorsanız F6.
3-4 sene kullanırım çünkü
O zaman S24FE alın.günlük kullanım derken ben öyle fotoğraf fln umursamam uzun ömürlü hızlı şarjlı fln olsun
3-4 sene kullanırım çünkü
anonymuss0
Uzman
Abi aslında şöyle ben liseye geçiyorum oyun oynayabildiğim iyi bir bilgisayarım var. S24 FE'ye kadar çıkamaz mışım 20k ya F6 alınır mı? Ya da başka daha iyi telefon alınır mı? Benim için önemli olan ekranı, şarjı bataryası, ve 3 yıl civarı götürecek bir işlemci ve yazılım falan sorunsuz(şebeke sorunu gibi kronik sorunu olmayan) bir şey istiyorum.
- Makaleler
- 6
Abi aslında şöyle ben liseye geçiyorum oyun oynayabildiğim iyi bir bilgisayarım var. S24 FE'ye kadar çıkamaz mışım 20k ya F6 alınır mı? Ya da başka daha iyi telefon alınır mı? Benim için önemli olan ekranı, şarjı bataryası, ve 3 yıl civarı götürecek bir işlemci ve yazılım falan sorunsuz(şebeke sorunu gibi kronik sorunu olmayan) bir şey istiyorum.
A56 ya da nothing 2A al.
İtachi Uchiha
Yetkin
POCO önermiyorum. Ben X7 Pro alıp 1 hafta kullandım. Benim cihazımda şebeke sorunu yoktu. Ama ekranı 1 haftada kalkmıştı. Garanti servisine gönderdiğimde sorun olmadığını söylemişlerdi. 2 ay iadesiyle uğraştım, zar zor iade edebildim. Ayrıca bataryalarına aldanmayın. 6000 mAH performansı vermiyorlar. Göstermelik yapmışlar.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.