Steam 16-17 dolar bütçeye oyun önerisi

Bütçe
16-17 dolar
Yer
Kaer Morhen
Key olarak da önerebilirsiniz. KCD2 ilk oyunu bitirmeden almak istemiyorum.Hades 2 de almak isterdim ama ilkini 3-4 kere başlamama rağmen bitiremedim. Bitirmeden almak istemiyorum. Medieval Dynasty düşünüyorum değer mi sizce?

Eğer türü seviyorsan mewgenics var fakat indirimde değil şu an. Ben de almayı düşünüyorum oyunu baya iyi duruyor. Oynayan tanıdıklarım var ve beğenmişler baya.

Bu oyuna bakabilirsin. Beğenirsen beni de haber et ben de alayım.

Oynamadıysan Bannerlord da alabilirsin 10 Dolar'a.

Key olarak da önerebilirsiniz. Kcd2 ilk oyunu bitirmeden almak istemiyorum. Hades 2 de almak isterdim ama ilkini 3-4 kere başlamama rağmen bitiremedim. Bitirmeden almak istemiyorum. Medieval Dynasty düşünüyorum değer mi sizce?

Subnautica.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunu oynadınız mı?
save silinme problemi var dikkatli ol. Pek sorun olmayabilir de. Beni bulur genelde bu tarz sorunlar.

Key olarak da önerebilirsiniz. Kcd2 ilk oyunu bitirmeden almak istemiyorum. Hades 2 de almak isterdim ama ilkini 3-4 kere başlamama rağmen bitiremedim. Bitirmeden almak istemiyorum. Medieval Dynasty düşünüyorum değer mi sizce?

Outer wilds oynanır, hazır indirimdeyken al, asla rehber falan bakma ama kendin deneyimle tamamen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…