Key olarak da önerebilirsiniz. KCD2 ilk oyunu bitirmeden almak istemiyorum.Hades 2 de almak isterdim ama ilkini 3-4 kere başlamama rağmen bitiremedim. Bitirmeden almak istemiyorum. Medieval Dynasty düşünüyorum değer mi sizce?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 16-17 dolar
RapidLemming955
Yetkin
Eğer türü seviyorsan mewgenics var fakat indirimde değil şu an. Ben de almayı düşünüyorum oyunu baya iyi duruyor. Oynayan tanıdıklarım var ve beğenmişler baya.
Yok ya üç boyutlu ortalama veya üstü grafikli bir şey arıyorum.Eğer türü seviyorsan mewgenics var fakat indirimde değil şu an. Ben de almayı düşünüyorum oyunu baya iyi duruyor. Oynayan tanıdıklarım var ve beğenmişler baya.
Arkadaşların varsa Windrose fena değil gibi şu sıralar.
Online oynamıyorum hocam.Arkadaşların varsa Windrose fena değil gibi şu sıralar.
RapidLemming955
Yetkin
Bu oyuna bakabilirsin. Beğenirsen beni de haber et ben de alayım.
Oynamadıysan Bannerlord da alabilirsin 10 Dolar'a.
Key olarak da önerebilirsiniz. Kcd2 ilk oyunu bitirmeden almak istemiyorum. Hades 2 de almak isterdim ama ilkini 3-4 kere başlamama rağmen bitiremedim. Bitirmeden almak istemiyorum. Medieval Dynasty düşünüyorum değer mi sizce?
Subnautica.
Bu oyuna bakabilirsin. Beğenirsen beni de haber et ben de alayım.
Oynamadıysan Bannerlord da alabilirsin 10 Dolar'a.
3D oyun arıyorum hocam. En azından ortalama grafikli.
2-3 saat oynadım ama sarmadı iade ettim. İleride param bol olursa tekrar denerim.
Son düzenleyen: Moderatör:
RapidLemming955
Yetkin
Bunu oynadınız mı?
save silinme problemi var dikkatli ol. Pek sorun olmayabilir de. Beni bulur genelde bu tarz sorunlar.
Ethem Efe
Üstün
Key olarak da önerebilirsiniz. Kcd2 ilk oyunu bitirmeden almak istemiyorum. Hades 2 de almak isterdim ama ilkini 3-4 kere başlamama rağmen bitiremedim. Bitirmeden almak istemiyorum. Medieval Dynasty düşünüyorum değer mi sizce?
Outer wilds oynanır, hazır indirimdeyken al, asla rehber falan bakma ama kendin deneyimle tamamen.