Bütçe
16.500 TL

jackarmis 20

Başarılı
Dünden beri araştırıyorum, kesin olarak IKEA'ya karar verdim. Yeri geliyor, tüm gün PC başında oturuyorum; o yüzden rahatlık benim için önemli. Baş ve bel kısmım rahat etmeli. Zaten çok bir seçenek yok; sitede hepi topu 9 tane oyuncu sandalyesi var. Alta linkini bırakıyorum sayfanın, tüm koltuklar çıkıyor. Sizce bunlardan hangisini almalıyım? Daha önce 'şunu aldım ve çok memnunum' dedikleriniz var mı koltuklar arasında? Kol ayarı olmadığı için ofis sandalyeleri istemiyorum. 22.000 TL olan da var IKEA'da fakat bir koltuğa bu parayı vermek istemiyorum vicdanen.

IKEA markus güzel hocam oyuncu değil ama illa şekilli olmasına ihtiyaç yok bence neticede popomuzu koyuyoruz yani rahatlık daha önemli. Oyuncu koltukları seni oyuna odakta tutmak için saha sert olabiliyor bu sertlik kimi için daha zinde tutarken gevşemeyi önlerken kimi için de rahatsız edici olabiliyor bundan dolayısıyla deneyip almanız en mantıklısı olur. bu devirde bu paralar da az değil beğenmezseniz sandalyeler eşek ölüsü gibi bir daha paketleyip yollamak da işkence.

IKEA markus güzel hocam oyuncu değil ama illa şekilli olmasına ihtiyaç yok bence neticede popomuzu koyuyoruz yani rahatlık daha önemli. Oyuncu koltukları seni oyuna odakta tutmak için saha sert olabiliyor bu sertlik kimi için daha zinde tutarken gevşemeyi önlerken kimi için de rahatsız edici olabiliyor bundan dolayısıyla deneyip almanız en mantıklısı olur. bu devirde bu paralar da az değil beğenmezseniz sandalyeler eşek ölüsü gibi bir daha paketleyip yollamak da işkence.
Çok haklısın ama deneyemiyorum, en yakın Ankara IKEA bana 3.5 saat mesafede. Kol ayarı olmadığı için ofis koltuklarını istemiyorum, 'oyuncu sandalyesi' olarak kategorilendirilen ürünlerden birini istiyorum. Zaten bütçeme uygun 2 adet koltuk var.

Biri GRUPPSPEL, diğeri MATCHSPEL. Acaba hangisini tercih etsem...

Dünden beri araştırıyorum, kesin olarak IKEA'ya karar verdim. Yeri geliyor, tüm gün PC başında oturuyorum; o yüzden rahatlık benim için önemli. Baş ve bel kısmım rahat etmeli. Zaten çok bir seçenek yok; sitede hepi topu 9 tane oyuncu sandalyesi var. Alta linkini bırakıyorum sayfanın, tüm koltuklar çıkıyor. Sizce bunlardan hangisini almalıyım? Daha önce 'şunu aldım ve çok memnunum' dedikleriniz var mı koltuklar arasında? Kol ayarı olmadığı için ofis sandalyeleri istemiyorum. 22.000 TL olan da var IKEA'da fakat bir koltuğa bu parayı vermek istemiyorum vicdanen.

IKEA asla fiyat performans değil önermem.

IKEA asla fiyat performans değil önermem.
Denemeden yorumlamak 1 tık saçma olacak ama ben kesin ve kesin IKEA istiyorum ve diğer markalara nazaran daha f/p buluyorum. Zio ve Hawk gibi koltuklardan daha iyi olacağını düşünüyorum, en azından daha kötü olamayacağını. GRUPPSPEL alacağım gibi görünüyor, yine de düşünceleriniz önemli.

Denemeden yorumlamak 1 tık saçma olacak ama ben kesin ve kesin IKEA istiyorum. Zio ve Hawk gibi koltuklardan daha iyi olacağını düşünüyorum, en azından daha kötü olamayacağını. GRUPPSPEL alacağım gibi görünüyor, yine de düşünceleriniz önemli.

Hocam aslında marka pek önemli değil, babam kendine şoktan bir ofis sandalyesi almıştı bayağı önce o kadar rahat ki. Yani tabii benim dediğim şans işi de biraz. Ama bilmiyorum oyuncu koltuğu çok gerekli mi hani markusun kolları da ayarlanıyor mu tam bilmiyorum

Hocam aslında marka pek önemli değil, babam kendine şoktan bir ofis sandalyesi almıştı bayağı önce o kadar rahat ki. Yani tabii benim dediğim şans işi de biraz. Ama bilmiyorum oyuncu koltuğu çok gerekli mi hani markusun kolları da ayarlanıyor mu tam bilmiyorum
Önemli olmaz olur mu başkan ya... Elbet denk gelir ucuza rahat modeller orası ayrı ama ben kesin IKEA'dan almaya karar verdim. Bakalım 1-2 gün daha konuyu güncelleyeceğim, gelen öneri/tavsiyelere göre aksiyon alırım.

Denemeden yorumlamak 1 tık saçma olacak ama ben kesin ve kesin IKEA istiyorum ve diğer markalara nazaran daha F/P buluyorum. Zio ve hawk gibi koltuklardan daha iyi olacağını düşünüyorum, en azından daha kötü olamayacağını. Gruppspel alacağım gibi görünüyor, yine de düşünceleriniz önemli.

Hocam şöyle düşün IKEA mobilya markası olarak biliniyor ve normalde maliyeti 2K'yı geçmeyecek suntalam masaları 20k ya satıyor sırf isminden dolayı. Başka yerde marangoza MDF olarak 15k ya rahat yaptırabileceğiniz modeller bunlar. Gerisini siz düşünün.

Hocam şöyle düşün IKEA mobilya markası olarak biliniyor ve normalde maliyeti 2K'yı geçmeyecek suntalam masaları 20k ya satıyor sırf isminden dolayı. Başka yerde marangoza MDF olarak 15k ya rahat yaptırabileceğiniz modeller bunlar. Gerisini siz düşünün.
Orasını bilemem fakat Zio-Hawk gibi markalarla aynı fiyata satıyor. Ve benim deneyimime göre ben bu markaları hiç sevemedim. O yüzden IKEA denemek istiyorum. Kim bilir IKEA aldıktan sonra bu markaları özler hale gelirim... ama sanmıyorum öyle bir şey olacağını. Ben kesin olarak IKEA'dan alacağım, sen hangisini önerirsin? Veya hangisini denedin de memnun kalmadın, ondan uzak durayım.

Orasını bilemem fakat zio-hawk gibi markalarla aynı fiyata satıyor. Ve benim deneyimime göre ben bu markaları hiç sevemedim. O yüzden IKEA denemek istiyorum. Kim bilir IKEA aldıktan sonra bu markaları özler hale gelirim... Ama sanmıyorum öyle bir şey olacağını. Ben kesin olarak IKEA'dan alacağım, sen hangisini önerirsin? Veya hangisini denedin de memnun kalmadın, ondan uzak durayım.

Hawk denedim memnun kalmadım çok sert. Bir de bu tarz şeyleri online da sormak elbette güzel fakat bir yere gidip direkt oturup deneyebilme şansınız varsa mutlaka onu deneyin hocam en iyisini o şekilde bulursunuz. Şu an kullandığım model KL-R12 lumos Rampage. Çok memnunum fakat tabii fiyatına göre ben 6K civarına aldım. Sizin bütçe bundan çok daha yüksek o yüzden o bütçelerde daha güzel modeller olur mu bilmem ama benim kullandığım rahatlık açısından bayağı iyi ve F/P. Bu fiyata hem kol dayaması süngerli olacak hem ayak uzatma desteği olacak hem 120kg taşıyan amortisör olacak, terletmez kumaş olacak derken benim için her şey okey. Tek eksisi belki baş boyun ve bel desteği birlikte gelmiyor şu an onu arıyorum ayrıca satan bir yer var mı diye ha ama çok eksikliğini hissediyor muyum hayır. Üstelik sade gri bir model RGB cart curt desen yok daha çok seviyorum bu tarz modelleri.