Detaylar
Kim cevapladı?Burada doğru gözüküyor mu?32 GB XPG Gammix D35 CL18 RAM taktım. Oyunlarda kasma problemi var, neden kaynaklı olabilir? Gecikme, kasma hissi var. Daha öncesinde 16 GB CL 16 3200 MHz vardı. İşlemcim Ryzen 5600, kasma yoktu.
32 GB XPG Gammix D35 CL18 RAM taktım. Oyunlarda kasma problemi var, neden kaynaklı olabilir? Gecikme, kasma hissi var. Daha öncesinde 16 GB CL 16 3200 MHz vardı. İşlemcim Ryzen 5600, kasma yoktu.
RAM'ler uyumsuzluk yapıp farklı gecikme ve MHz değerinde çalışıyor olabilir mi? 16'nın yanına mı 32 taktın? CPU-Z üzerinden SPD sekmesinin ekran görüntüsünü seri numarası gözükmeyecek şekilde ekler misin? Slot 1 ve 2'nin görüntüsünü istiyorum. Anakartın 4 RAM slotuna sahipse bu 1-3 veya 2-4 şeklinde olabilir.
32 GB XPG Gammix D35 CL18 RAM taktım. Oyunlarda kasma problemi var, neden kaynaklı olabilir? Gecikme, kasma hissi var. Daha öncesinde 16 GB CL 16 3200 MHz vardı. İşlemcim Ryzen 5600, kasma yoktu.
XMP'yi kapatın, bir kere yeniden başlatıp tekrar açın.
Kit şeklinde taktım 32 GB.RAM'ler uyumsuzluk yapıp farklı gecikme ve MHz değerinde çalışıyor olabilir mi? 16'nın yanına mı 32 taktın? CPU-Z üzerinden SPD sekmesinin ekran görüntüsünü seri numarası gözükmeyecek şekilde ekler misin? Slot 1 ve 2'nin görüntüsünü istiyorum. Anakartın 4 RAM slotuna sahipse bu 1-3 veya 2-4 şeklinde olabilir.
2 slot var işteyim hocam şu anda. Atayım gidince.RAM'ler uyumsuzluk yapıp farklı gecikme ve MHz değerinde çalışıyor olabilir mi? 16'nın yanına mı 32 taktın? CPU-Z üzerinden SPD sekmesinin ekran görüntüsünü seri numarası gözükmeyecek şekilde ekler misin? Slot 1 ve 2'nin görüntüsünü istiyorum. Anakartın 4 RAM slotuna sahipse bu 1-3 veya 2-4 şeklinde olabilir.
RAM'ler uyumsuzluk yapıp farklı gecikme ve MHz değerinde çalışıyor olabilir mi? 16'nın yanına mı 32 taktın? CPU-Z üzerinden SPD sekmesinin ekran görüntüsünü seri numarası gözükmeyecek şekilde ekler misin? Slot 1 ve 2'nin görüntüsünü istiyorum. Anakartın 4 RAM slotuna sahipse bu 1-3 veya 2-4 şeklinde olabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
XMP kapatır mısın? Tek 16 şeklinde dener misin?
XMP kapattım, bir şey değişmedi.
Format ile çözülür mü?
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanmıyorum. Tek tek RAM'leri dener misin? 16+16 yerine tek slot dener misin?
Sanırım hava akışı ile alakalıymış. Kasa değiştirince düzeldi.
sorun devam ediyor hala gene yapıyor
Şu şekilde hocamSanmıyorum. Tek tek RAM'leri dener misin? 16+16 yerine tek slot dener misin?
Bide görüntüde bozulma varSanırım hava akışı ile alakalıymış. Kasa değiştirince düzeldi.
Şu şekilde hocam
Dosya Ekleri
Son düzenleme: