16 ve 18 yaşları arasında mastürbasyon yapmamak normal mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan creazy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadas cok iyi troll.

Troll ile ne alakası var? Çekim hissetmemiş olabilirim, ilgim olmayabilir, niye olmasın? Mesela aromantiğim, 20 yıldır sevgili yapmadım. Topluma ya da size göre bunlar ‘anormal' gelebilir ama insanların böyle durumları olabilir. Ne kadar azınlıkta olursa olsun, oluyor. Ama sanki böyle bir şey hiç yaşanmazmış gibi, olamazmış gibi görüp ‘yok, bu kesin troldur' demek acizliktir. Teşekkürler.

16-18 yıl aralığının hangi yaşlar arası olduğunu bilmek lazım.

Yani, tam hatırlamıyorum 2021-2022 arası. Bu da 16-17-18. Eğer yılın sonunda değilse 18 diyemem. Daha çok 17 diye hatırlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani, tam hatırlamıyorum 2021-2022 arası. Bu da 16-17-18. eğer yılın sonunda değilse 18 diyemem. Daha çok 17 diye hatırlıyorum.

Muhtemelen sizin yapmadığınız işi beden kendi üslenip istemsizce yapıyor. Çarşaftaki sarı leke vakası bir tık yoksa testislerde ağrı başlıyor ki en kötü deneyimlerden biridir.

@creazy, pek bir anormalliği yok aslında, böyle şeyler ilgini çekmiyor ya da ergenlik aşamalarını biraz geç yaşıyor olabilirsin. Öcü gibi bakacak bir durum değil aslında ama konuya dalga geçmeyi düşünmedim de değil, bir dahakine böyle konuları açarken dikkatli düşünmek gerektiğini tecrübe etmiş oldun. Konunun en başında yaş olayını belirtseydin böyle hiç uzamazdı belki de, dikkat etmeli insan kendine.

Muhtemelen sizin yapmadığınız işi beden kendi üslenip istemsizce yapıyor. Çarşaftaki sarı leke vakası bir tık yoksa testislerde ağrı başlıyor ki en kötü deneyimlerden biridir.
Ağrı başlamadı hiç çekmediğim dönemlerde.

Gozun doner duvara tirmanirsin. Her gordugun insan hakkinda fantezi yapmaya baslarsin. Hic normal degil. Surekli aklin 1 metre asagida kalir.

Bence bir doktora/ürologa görünmenizi öneririm hocam. Belki testosteronunuz ciddi seviyede düşmüş de olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum kötü yorumlara aldanma, boşalmamak kötü değil vücud zaten fazla olanı rüyalanma ile atar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…