Hesap açarken T.C. Kimlik Numaramızı almayacaklarsa bunu uygulayabilmeleri imkansız.
Bunu yapacaklarını sanmıyorum ancak dünya da gittikçe bireyleri daha çok kontrol altına alma yönünde gidiyormuş gibi. Komplo teorisi uyduracak olursam Türkiye'ye gelecek bu sistem Amerika gibi büyük güçlerin üstümüzde yaptığı bir denemeden ibaret. Kobayız yani.

Bunu yapacaklarını sanmıyorum ancak dünya da gittikçe bireyleri daha çok kontrol altına alma yönünde gidiyormuş gibi. Komplo teorisi uyduracak olursam Türkiye'ye gelecek bu sistem Amerika gibi büyük güçlerin üstümüzde yaptığı bir denemeden ibaret. Kobayız yani.
Bunu ilk Birleşik Krallık üzerinde yaptılar zaten. Türkiye'ye elbet gelecek. Yakın zamanda değil.

Bu tür politikaların hepsi "2025 aile yılı" projesiyle ilgili. Manifest soruşturması bile bununla ilgili. Büyük harflerle DEVLET denilen şey evlenmenizi ve çocuk yapmanızı istiyor. Bunu engelleyen faktör olarak düşündükleri şey atıyorum capri-sun içmekse capri-sun bile yasaklanacak ve bu yasaklara kimse engel olamayacak çünkü "DEVLET tehlikede nüfusumuz azalıyor vatan millet sakarya türklük cart curt".

Bir yerde yapay zeka ile yapılacağını duymuştum öyleyse aşırı saçma örneğin kardeşim hesabımdan 3. sınıf ders videosu izlerse benim erişimim mi engellenecek?