Ethem Efe
Üstün
16 yaşında çalışabiliyor muyuz? Ulan aylardır iş bakıyorum, para lazım diye esnaftan bulamadım. 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kuzey Kıbrıs için geçerliyse burada çalışayım ben. En kötü, Usta Dönerci tarzı yoğun olmayan bir restoran seçerim.Evet, çalışabilirsiniz; TAB Gıda buna izin veriyor. TAB Gıda bünyesinde Popeyes, Burger King, Sbarro, Arby's, Usta Dönerci, Usta Pideci ve Subway bulunuyor. KFC gibi yerler de bildiğim kadarıyla sorun etmiyor.
Evet, çalışabilirsiniz; TAB Gıda buna izin veriyor. TAB Gıda bünyesinde Popeyes, Burger King, Sbarro, Arby's, Usta Dönerci, Usta Pideci ve Subway bulunuyor. KFC gibi yerler de bildiğim kadarıyla sorun etmiyor.
Standart TAB Gıda sistemi = Asgarî ücret, yemek ve varsa eve gidebilmek için servis.Maaş asgari ücret mi veriliyor? 20 yaşındayım belki çalışabilirim yaz dönemi.
Rica ederim. Bizim bir ekip üyemizin hormon rahatsızlığı vardı, kendisinin boyu 1.35 falandı, ama çalışıyordu. Genelde pek sorun yapmazlar.Boy konusunda sıkıntı olabilir belki ama bir araştırayım. Teşekkür ederim yardımın için.