30362

Becerikli
Merhaba 17 yaşındayım. Yazın Burger King ya da McDonald's'da çalışmayı düşünüyorum. Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim. (Not: Yazın telefon, bilgisayar, motor vs. almayı düşündüğüm için çalışacağım ve yazın aynı zamanda da KPSS'ye hazırlanmayı düşünüyorum. Ayrıca DEHB tanım da var)

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha spesifik işlerle ilgilenmeni tavsiye ederim. Satış olur, kitapcı olur, sigortacı olur, sana yetkinlik kazandıracak işlere bakmalısın.
Maaş konusunda da araştırma yaparsın.

Merhaba 17 yaşındayım. Yazın Burger King ya da McDonald's'da çalışmayı düşünüyorum. Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim. (Not: Yazın telefon, bilgisayar, motor vs. almayı düşündüğüm için çalışacağım ve yazın aynı zamanda da KPSS'ye hazırlanmayı düşünüyorum. Ayrıca DEHB tanım da var)
16-17 yaşında geçen sene 7 ay boyunca çalıştım, imkanın varsa başka bir iş bulmanı tavsiye ederim. Sadece iş değil, parası da kötü.

Son çare olarak düşünülebilir, kesinlikle berbat. Bana iyi ekip denk gelmişti bir de, kötü ekip gelirse zaten...

McDonald's daha iyi bir de.

16-17 yaşında geçen sene 7 ay boyunca çalıştım, imkanın varsa başka bir iş bulmanı tavsiye ederim. Sadece iş değil, parası da kötü.

Son çare olarak düşünülebilir, kesinlikle berbat. Bana iyi ekip denk gelmişti bir de, kötü ekip gelirse zaten...
Müdürlerin çoğu egosunu tatmin ediyor çünkü. Hiç kimsede ekip ruhu, arkadaşlık, yardımlaşma yok. Size yine iyi ekip denk gelmiş, bana denk gelenler deccal gibiydi, sürekli kavga ediyordum.

Bence Burger King gibi yerler yerine kobilerde falan çalışmayı düşünün. Bk'de mobingi ve her şeyin rastgele sana yüklenme olayı bitmiyor.

Her yönüyle kötü bir iş Burger King. Sadece ekip değil, gerçekten çok kanser eden saçma sapan müşteriler geldiği oluyordu, kuryelerin kavgaları oluyordu. Bir sos için uğraştıran, çalışanları aşağılayan müşteriler oluyordu. Kötü ve saçma olayları anlatsam saatler sürer.

En önemlisi de, senden çıkar sağlayamayınca kötü davrananlar, mobing uygulayanlar ve ego tatmin edenlerle dolu.

Şubeden şubeye değişir fakat sigara içmiyorsan genelde yarım saatlik yemek molası dışında doğru düzgün molaya (5-10 dakikalık) da çıkarmazlar.

Kesinlikle tavsiye etmem fakat illa da çalışacaksan şirketin, yani TAB Gıda'nın açtığı bir restoranda çalış, franchise olanlar daha kötü oluyor genelde.

İlan falan gördün mü bilmiyorum fakat kasiyer vb. diye ilan gördüysen o şekil olmuyor, sırayla hepsini öğreniyorsun ve her gün her bölümde çalışıyorsun. Yani oraya girersen kasiyerlik, hamburger hazırlama, menü hazırlama, bir sürü temizlik işi, depodan getir götür işleri... Bütün ayak işlerini yapacaksın. İnanılmaz yorucu, pis, zararlı ve para biriktirmek için berbat bir seçenek.

Son düzenleme:
Evet, çalışabilirsiniz. Tab gıda izin veriyor buna. Tab gıda= Popeyes, Burger King, sbarro, arbys, usta dönerci, usta pideci ve subway sandwich. KFC falan da bildiğim kadarıyla sorun etmiyor.

E çok iyi, kuzey Kıbrıs için durum geçerli ise çalışırım burada ben.

Gerçi yaşıma göre boyum inanılmaz kısa (1.48) sıkıntı çıkarabilir ama bakalım.

Merhaba 17 yaşındayım. Yazın Burger King'ya da McDonald's'da çalışmayı düşünüyorum. Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim. (not: Yazın telefon, bilgisayar, motor vs. almayı düşündüğüm için çalışacağım ve yazın aynı zamanda da KPSS'ye hazırlanmayı düşünüyorum. Ayrıca dehb tanım da var)

Çalışma şartlarının kötü olduğunu biliyorum. Ancak kısa süreli paraya ihtiyacınız varsa yapılabilir bence.