Uranos

Üstün
Yer
Adana
Arkadaşlar yaz tatiline girdiğimiz andan itibaren hayatımı olumlu olarak düzeltmeye başlamak istiyorum, bunun için kendime bazı hedefler yazdım; fotoğrafta gözüküyor. Sizin başka önerdiğiniz şeyler neler? 16 yaşındayım.

F28D1ED9-D608-4D92-8E9F-6820BF22199F.webp

Arkadaşlar yaz tatiline girdiğimiz andan itibaren hayatımı olumlu olarak düzeltmeye başlamak istiyorum, bunun için kendime bazı hedefler yazdım; fotoğrafta gözüküyor. Sizin başka önerdiğiniz şeyler neler? 16 yaşındayım.

Eki Görüntüle 141190
1 böyle listeler yapma. 2 aşırı fazla sitcom izle hem sosyalleşmede yardım eder hem eğlenirsin hem de kafanda bedava ingilizce spawnlanır.

Eki Görüntüle 141190

Kız arkadaş Edin'in çözümü sosyalleşmek değil, ha kız arkadaştan kastın gerçekten arkadaş olmak ise çözüm sosyalleşmek fakat sevgili manasında ise kişisel gelişimine öncelik vererek kendini geliştirmelisin, sonra kızlar zaten kendi geliyor.
Anne babana hediye alman aksine kötü bir şey, kısa vadede çözüm gibi görünecektir fakat uzun vadede her hata yaptığında senden hediye almanı bekleyecekler ve almadığında ise ne kadar özür dilersen dile vücutlarındaki tatmin duygusu oluşmayacağından dolayı affetmeyecekler muhtemelen.
Sitcom izlemeye başlasan da iyi edersin yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi.

Edit: Artı olarak 2 haftada bir hediye almak fazla para kaybıdır, 16 yaşında tek gelirinin ailen olduğunu hesap edersen onlara onların parasıyla hediye alman hem para kaybı hem de kendine vakit ayıramaman demektir. Ki ayrıca yeni hediye fikirleri bulmak ta çok zor. Ayrıca bir zaman sonra aldığın hediyeler onlara yetmeyecek ve fazlasını isteyecekler, 1 gül 1 bardağa. 1 bardak 1 kıyafete diye diye evrilecek.
İnsanlar her zaman daha fazlasını ister.