Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İngilizce her alanda geçerli bir dil olduğundan dolayı, İngilizce geliştirmenizi öneririm.
Çok vaktiniz olmasa bile telefon uygulamaları aracılığıyla günde 10-15 dakika ayırarak günde 10 kelime öğrenirseniz ayda 300 kelime yapar. Bu da uzun dönemde çok büyük bir fark yaratır.
Cümle kurma ve yapılar kolaydır onu tamamlamanız 2 veya 3 saatinizi alır en fazla. En önemli kısım kelimedir.
Ben kendimi biraz boş hissedip bir hevesle dağ bisikleti aldım. Bir yerde bozuk patika orman yolu falan görürsem dalıyorum içine. Cidden kafayı çok rahatlatıyor ondan sonrasında alınan bir duş sonrasında çalışmam gerekiyorsa da çok daha berrak bir kafa ile çalışıyorum. Beynin salgıladığı epinefrin ile alakalı sanırım. Hobi kişisel gelişim midir? Bence gelişimdir. 1 ay önce x hızla geçtiğim yerden şimdi 3x hızla geçiyorum. Bu da insanı mutlu ediyor. Hem insan bazen de deşarj olabilmeli ki daha sağlıklı kararlar alsın.