Testo Unit 54

Üstün
Makaleler
4
Elimde ekranı biraz kırık GM 20 Pro, kozmetik olarak sağlam Redmi 8A ve Samsung J7 Core var. Bayağı derinlemesine debloat ettim cihazları ve artık arayüzde sıfır kasma ile kullanabiliyorum. Satma dışında ne yapılabilir bu cihazlarla?

Elimde ekranı biraz kırık GM 20 Pro, kozmetik olarak sağlam Redmi 8A ve Samsung J7 Core var. Bayağı derinlemesine debloat ettim cihazları ve artık arayüzde sıfır kasma ile kullanabiliyorum. Satma dışında ne yapılabilir bu cihazlarla?
Termux ile server yapabilirsin.

Ne gibi bir server? Telefondaki depolama alanını Cloud depolama gibi kullanabilir miyim? Veya başka bir iş için kullabılabilir mi?
Termux ile Linux'la uyumlu tüm sunucuları açabilirsin diye biliyorum. Ben Minecraft sunucusu yapmıştım. İnternette nasıl yapılcağını gösteren videolar var.

Farkli bir arayüz deneyimi, biraz daha özgürlük, islemci sinirlarini zorlama(tavsiye edilmez) ve en önemlisi tecrübe saglar :)

Gelen mesajlardan sonra şuna karar verdim. GM 20 Pro'yu server'a çevireceğim, Redmi 8A'yı kasa içine ekran olarak koyacağım ve J7 Core'u stream deck gibi kullanmayı düşünüyorum. Bu kullanıma göre bir tek GM'ye ROM atmak işe yarar ancak onda da ROM bulabileceğimi sanmıyorum.

Gelen mesajlardan sonra şuna karar verdim. GM 20 Pro'yu server'a çevireceğim, Redmi 8A'yı kasa içine ekran olarak koyacağım ve J7 Core'u stream deck gibi kullanmayı düşünüyorum. Bu kullanıma göre bir tek GM'ye ROM atmak işe yarar ancak onda da ROM bulabileceğimi sanmıyorum.
Stream Deck için hangi uygulamayı kullanacaksınız?