Torukojin Kaneki
Başarılı
Gemi ya da otelde çalışmak istiyorum. Garson ya da karşılayıcı, çevirmen olarak falan. Yaz tatili gitmek istiyorum, lise okuyorum. Beni alırlar mı? İngilizcem var, yanına Almanca ve Japonca koysam alırlar mı?
Gemi ya da otelde çalışmak istiyorum. Garson ya da karşılayıcı, çevirmen olarak falan. Yaz tatili gitmek istiyorum, lise okuyorum. Beni alırlar mı? İngilizcem var, yanına Almanca ve Japonca koysam alırlar mı?
-18'sin dostum 18 ol öyle çalışbu yasal olarak zaten bir suç.
Bazı otellerde öğrencileri alıyorlar. İş başvurularında da öğrencilere özel diyorlar. Hiç mi şansım yok?Gemi zor bence ya 18'den küçükleri almazlar zannımca ama otel olabilir hocam.
Bazı otellerde öğrencileri alıyorlar. İş başvurularında da öğrencilere özel diyorlar. Hiç mi şansım yok?
O oteller meslek programı öğrencileri için. Meslek lisesinde okuyan, staj yapan öğrenciler yani.Bazı otellerde öğrencileri alıyorlar. İş başvurularında da öğrencilere özel diyorlar. Hiç mi şansım yok?
Otel alabilirler hocam ayrıca meslek lisesine geçmeyi düşünüyordunuz geçtiniz mi?
O oteller meslek programı öğrencileri için. Meslek lisesinde olan staj yapan öğrenciler yani.
Burda öyle demiyor hocam.O oteller meslek programı öğrencileri için. Meslek lisesinde okuyan, staj yapan öğrenciler yani.
Hangi öğrenci? Üniversite okuyunca da öğrenci oluyorsun arayıp sorman gerekiyor burdan bilgi alamazsın. 18 yaş altıysan çalışamazsın stajyer değilsen.