Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
Gemi ya da otelde çalışmak istiyorum. Garson ya da karşılayıcı, çevirmen olarak falan. Yaz tatili gitmek istiyorum, lise okuyorum. Beni alırlar mı? İngilizcem var, yanına Almanca ve Japonca koysam alırlar mı?

Yanlış bilgi: Yasal olarak suç değildir. 14 yaş ve üstü her çocuk gerekli şartları sağlaması takdirde gerekli işlerde çalışabilirler. https://mevzuat.gov.tr/mevzuat?MevzuatNo=5457&MevzuatTur=7&MevzuatTertip=5
-18'sin dostum 18 ol öyle çalış bu yasal olarak zaten bir suç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gemi ya da otelde çalışmak istiyorum. Garson ya da karşılayıcı, çevirmen olarak falan. Yaz tatili gitmek istiyorum, lise okuyorum. Beni alırlar mı? İngilizcem var, yanına Almanca ve Japonca koysam alırlar mı?

Gemi zor bence ya 18'den küçükleri almazlar zannımca ama otel olabilir hocam.

Otel alabilirler hocam ayrıca meslek lisesine geçmeyi düşünüyordunuz geçtiniz mi?

Ne yazık ki. Başlarından savıyorlar. Meslek lisesi istiyorsam tek o liseye geçerim. Orası da başından savıyor. Aslında çevirmen falan olmak istiyorum ruh rehberi falan. Yeni sistem ve maarif modeli de bunu engelliyor. 2028 seçimlerinde yönetim değişirse bir şansım olabilir ama sınav da değişir belki.