280 lira daha çıkabilirsen bu var hall effect mevcut ( bilindik bir markadır Türkiye'de bilinmemesi normal sadece PS ve Xbox kolları dayattıkları için)
Aynı kalitede ama biraz daha bilindik marka istiyorsan 2100'e çıkman gerekiyor bunu bende anlık ve aktif olarak kullanıyorum bende bu linkten satın aldım yine hall effect mevcut.
Çin malı dediğin attığın üründen katlarca kaliteli MSI falan alınmaz iki güne drift atacak kolu atma buraya para kolay kazanılmıyor alınacaksa düzgün mal alınsın hall effect nedir bir araştırmanıda tavsiye ederim drifterr.
@Snowsat ilanda yazdığı süredir kullanıyorum ve böyle bir sorunla karşılaşmadım. Karşılaşsam da yetkili servis ki destek olmasalar bile hakem heyetiyle sorunumun çözüleceğinin rahatlığı var. Senin çin malı ürünlerinin ne desteği var? Tek üründe bu kadar özellik genellikle çabuk bozulmayla geri döner. Size iyi oyunlar dilerim.
Çin malı dediğin attığın üründen katlarca kaliteli MSI falan alınmaz iki güne drift atacak kolu atma buraya para kolay kazanılmıyor alınacaksa düzgün mal alınsın hall effect nedir bir araştırmanıda tavsiye ederim drifterr.
@Snowsat ilanda yazdığı süredir kullanıyorum ve böyle bir sorunla karşılaşmadım. Karşılaşsam da yetkili servis ki destek olmasalar bile hakem heyetiyle sorunumun çözüleceğinin rahatlığı var. Senin Çin malı ürünlerinin ne desteği var? Tek üründe bu kadar özellik genellikle çabuk bozulmayla geri döner. Size iyi oyunlar dilerim.
Üstteki ürün bütçenizi aşıyor. Sepete eklediğinizde fiyat yükseliyor. Kargo ve KDV ile o gamepad, attığım linkte 2100 TL'ye geliyor. Alttaki seçenek ise alınabilir, ancak üstte bıraktığım iki kolun daha alt bir modeli.