Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1600
280 lira daha çıkabilirsen bu var hall effect mevcut ( bilindik bir markadır Türkiye'de bilinmemesi normal sadece PS ve Xbox kolları dayattıkları için)
tr.aliexpress.com
Aynı kalitede ama biraz daha bilindik marka istiyorsan 2100'e çıkman gerekiyor bunu bende anlık ve aktif olarak kullanıyorum bende bu linkten satın aldım yine hall effect mevcut.
tr.aliexpress.com
Bütçeyi aşamıyorsan bunu al geç derim üstteki kolların en büyük artısı bu kola göre hall effect olması ve şarj standı olması
tr-m.banggood.com
BIGBIG Hall etkisi tetik fonksiyonu somatosensoriyel akıllı başlangıç ile Switch Gamepad için Gale kablosuz oyun kontrolörleri kazandı - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
8BitDo Ultimate Kablosuz 2.4G Oyun Kumandası, Şarj Ünitesi, PC için Hall Joystick Gamepad, Windows 10, 11, Steam, Android - AliExpress 44
[£32.18 23% OFF] 8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi Video Oyunları Ekipman ve Aksesuarları from tüketici elektroniği on banggood.com
8Bitdo Ultimate C Wireless 2.4G Game Controller for PC Windows 10 11 Steam Deck for Raspberry Pi
Çin malı dediğin attığın üründen katlarca kaliteli MSI falan alınmaz iki güne drift atacak kolu atma buraya para kolay kazanılmıyor alınacaksa düzgün mal alınsın hall effect nedir bir araştırmanıda tavsiye ederim drifterr.
@Snowsat ilanda yazdığı süredir kullanıyorum ve böyle bir sorunla karşılaşmadım. Karşılaşsam da yetkili servis ki destek olmasalar bile hakem heyetiyle sorunumun çözüleceğinin rahatlığı var. Senin çin malı ürünlerinin ne desteği var? Tek üründe bu kadar özellik genellikle çabuk bozulmayla geri döner. Size iyi oyunlar dilerim. 
eliot
Uzman
Çin malı dediğin attığın üründen katlarca kaliteli MSI falan alınmaz iki güne drift atacak kolu atma buraya para kolay kazanılmıyor alınacaksa düzgün mal alınsın hall effect nedir bir araştırmanıda tavsiye ederim drifterr.
Attığınız ürün güzel fakat tahmini teslimat 23 Haziran diyor, o kadar vaktim yok maalesef.
Son düzenleyen: Moderatör:
@Snowsat ilanda yazdığı süredir kullanıyorum ve böyle bir sorunla karşılaşmadım. Karşılaşsam da yetkili servis ki destek olmasalar bile hakem heyetiyle sorunumun çözüleceğinin rahatlığı var. Senin Çin malı ürünlerinin ne desteği var? Tek üründe bu kadar özellik genellikle çabuk bozulmayla geri döner. Size iyi oyunlar dilerim.![]()
Bilip bilmeden konuşmayın o gamepadda alınmaz.
eliot
Uzman
Hocam bana 20 gün içerisinde elimde olabilecek beyaz renkli kablosuz şarjlı gamepad önerebilir misiniz?
1800 TL'ye kadar çıkabilirim.
Hocam bana 20 gün içerisinde elimde olabilecek beyaz renkli kablosuz şarjlı gamepad önerebilir misiniz?
1800 TL'ye kadar çıkabilirim.
Bu gamepad işinizi hayli hayli görecektir beyaz modelide var 10 gün civarında elinize ulaşacaktır
BIGBIG Hall etkisi tetik fonksiyonu somatosensoriyel akıllı başlangıç ile Switch Gamepad için Gale kablosuz oyun kontrolörleri kazandı - AliExpress 44
eliot
Uzman
Bu gamepad işinizi hayli hayli görecektir beyaz modelide var 10 gün civarında elinize ulaşacaktır
![]()
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
8Bitdo Ultimate Bluetooth Denetleyicisi, Şarj Ünitesi ile Kablosuz Gamepad, Anahtar Windows PC için Hall Etkisi Algılama Joystick'i - AliExpress 44
AKNES 8 Ultimate Ultimate C/2C kablosuz 2.4G oyun denetleyicisi Gamepad Joystick PC için Windows 10 11 buhar güverte ahududu Pi Android - AliExpress 44
Attığınız linkteki ürüne baktım fakat inceleme ve yorum göremedim hocam, üst tarafa attığım linklerden hangisini önerirsiniz ?
![]()
8Bitdo Ultimate Bluetooth Denetleyicisi, Şarj Ünitesi ile Kablosuz Gamepad, Anahtar Windows PC için Hall Etkisi Algılama Joystick'i - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
![]()
AKNES 8 Ultimate Ultimate C/2C kablosuz 2.4G oyun denetleyicisi Gamepad Joystick PC için Windows 10 11 buhar güverte ahududu Pi Android - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Attığınız linkteki ürüne baktım fakat inceleme ve yorum göremedim hocam üst tarafa attığım linklerden hangisini önerirsiniz?
Üstteki ürün bütçenizi aşıyor. Sepete eklediğinizde fiyat yükseliyor. Kargo ve KDV ile o gamepad, attığım linkte 2100 TL'ye geliyor. Alttaki seçenek ise alınabilir, ancak üstte bıraktığım iki kolun daha alt bir modeli.