Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.600 TL
Bunu önerebilirim.
H2002D jack girişli ama mikrofonu çıkarılıp takılabiliyor. Bütçen yükselmiyorsa alınabilir.
www.akakce.com
H2002P mikrofonu çıkarılmıyor ama USB girişi yani ses kartı var. En büyük sorunu kabloları dolanabiliyor. Öyle bir sorun yaşarsan kablodan tutup çarpmayacak şekilde sarkıtırsan düzeliyor. Yani dolanma olursa elinizle düzeltmeye çalışmayın. Bir de dolanmaması adına kabloyu iyi bir şekilde masa vb. saklayarak fazla oynamayacak şekilde kullanın.
www.akakce.com
H2002D ve H2002P yedek pedlerini de satıyorlar. Ama galiba H2002D veya çıkarılabilir diğer kulaklıkları için yedek mikrofon satmıyorlar. Umarım satışa da başlarlar.
Denemedim ama H2002P göre kablosu daha iyi deniliyor. Eğer denerim ve fikirlerimi paylaşırım diyorsan alınır. Yine H2002P gibi ses kartı olan bir model ve H2002D göre mikrofonu çıkarılmıyor. Sadece içeri doğru saklayabiliyorsun.
Bu fiyat aralığına en iyi alabileceğin ürünler bunlar.
GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 849,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
H2002P mikrofonu çıkarılmıyor ama USB girişi yani ses kartı var. En büyük sorunu kabloları dolanabiliyor. Öyle bir sorun yaşarsan kablodan tutup çarpmayacak şekilde sarkıtırsan düzeliyor. Yani dolanma olursa elinizle düzeltmeye çalışmayın. Bir de dolanmaması adına kabloyu iyi bir şekilde masa vb. saklayarak fazla oynamayacak şekilde kullanın.
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
H2002D ve H2002P yedek pedlerini de satıyorlar. Ama galiba H2002D veya çıkarılabilir diğer kulaklıkları için yedek mikrofon satmıyorlar. Umarım satışa da başlarlar.
Denemedim ama H2002P göre kablosu daha iyi deniliyor. Eğer denerim ve fikirlerimi paylaşırım diyorsan alınır. Yine H2002P gibi ses kartı olan bir model ve H2002D göre mikrofonu çıkarılmıyor. Sadece içeri doğru saklayabiliyorsun.
Dediğiniz gibi H2002P ve H2002D modellerinde kablo kıvrılma sorunu var, çok can sıkıcı bir şey. O yüzden pek önermiyorum.H2002D jack girişli ama mikrofonu çıkarılıp takılabiliyor.
![]()
GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 849,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
H2002P mikrofonu çıkarılmıyor ama USB girişi yani ses kartı var. En büyük sorunu kabloları dolanabiliyor. Öyle bir sorun yaşarsan kablodan tutup çarpmayacak şekilde sarkıtırsan düzelir.
![]()
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Denemedim ama H2002P göre kablosu daha iyi deniliyor. Eğer denerim ve fikirlerimi paylaşırım diyorsan alınır. Yine H2002P gibi ses kartı olan bir model, ama mikrofonu çıkarılmıyor. Sadece içeri doğru saklayabiliyorsun.
Dediğiniz gibi H2002p ve H2002D modellerinde kablo kıvrılma sorunu var, çok can sıkıcı bir şey. O yüzden pek önermiyorum.
Dediğiniz mikrofonun satıldığı siteye güven olur mu acaba?
Kulaklık demek istediniz sanırım. Gank'ten çok alışverişim oldu, ilgililer. Güvenilir site. Beşiktaş'ın sponsoru zaten kendileri.Dediğiniz mikrofonun satıldığı siteye güven olur mu acaba?
Kulaklık demek istediniz sanırım. Gank'ten çok alışverişim oldu, ilgililer. Güvenilir site. Beşiktaş'ın sponsoru zaten kendileri.
Hocam Beşiktaş'ın resmi sitesinde bulamadım sponsor olduğunu ama.
Kulaklık demek istediniz sanırım. Gank'ten çok alışverişim oldu, ilgililer. Güvenilir site. Beşiktaş'ın sponsoru zaten kendileri.
Pardon hocam şimdi gördüm e-spor takımına sponsormuş tamam akşam büyük ihtimalle alacağım gibi.
Kulak içi düşünürsen bu modeli düşünebilirsin şu an stoklarda yok yakında gelir muhtemelen.
wraithesports.com
Wraith Sense IEM Kulaklık
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Bununla ilgili iyi yorumlar duymadım. Keymo da bayağı gömmüştü diye hatırlıyorum.Kulak içi düşünürsen bu modeli düşünebilirsin şu an stoklarda yok yakında gelir muhtemelen.
![]()
Wraith Sense IEM Kulaklık
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
IEM uygunsa ayrıca konu açmasını öneririm. Forumda bu konuda bilgili güzel üyeler var.