Bütçe
1.600 TL

Templar

Çalışkan
Yer
Bilecik
1600 TL'ye kadar bütçem var ama 1000 TL civarında olsa çok daha iyi olur. Mikrofona çok ihtiyacım var.
Havit Gamenote FUXI-H3 aldım ama bozuk çıktı USB'si. O yüzden onu önermezseniz sevinirim.

H2002D jack girişli ama mikrofonu çıkarılıp takılabiliyor. Bütçen yükselmiyorsa alınabilir.

H2002P mikrofonu çıkarılmıyor ama USB girişi yani ses kartı var. En büyük sorunu kabloları dolanabiliyor. Öyle bir sorun yaşarsan kablodan tutup çarpmayacak şekilde sarkıtırsan düzeliyor. Yani dolanma olursa elinizle düzeltmeye çalışmayın. Bir de dolanmaması adına kabloyu iyi bir şekilde masa vb. saklayarak fazla oynamayacak şekilde kullanın.

H2002D ve H2002P yedek pedlerini de satıyorlar. Ama galiba H2002D veya çıkarılabilir diğer kulaklıkları için yedek mikrofon satmıyorlar. Umarım satışa da başlarlar.

Denemedim ama H2002P göre kablosu daha iyi deniliyor. Eğer denerim ve fikirlerimi paylaşırım diyorsan alınır. Yine H2002P gibi ses kartı olan bir model ve H2002D göre mikrofonu çıkarılmıyor. Sadece içeri doğru saklayabiliyorsun.

Bu fiyat aralığına en iyi alabileceğin ürünler bunlar.

H2002D jack girişli ama mikrofonu çıkarılıp takılabiliyor.

H2002P mikrofonu çıkarılmıyor ama USB girişi yani ses kartı var. En büyük sorunu kabloları dolanabiliyor. Öyle bir sorun yaşarsan kablodan tutup çarpmayacak şekilde sarkıtırsan düzelir.

H2002D ve H2002P yedek pedlerini de satıyorlar. Ama galiba H2002D veya çıkarılabilir diğer kulaklıkları için yedek mikrofon satmıyorlar. Umarım satışa da başlarlar.

Denemedim ama H2002P göre kablosu daha iyi deniliyor. Eğer denerim ve fikirlerimi paylaşırım diyorsan alınır. Yine H2002P gibi ses kartı olan bir model, ama mikrofonu çıkarılmıyor. Sadece içeri doğru saklayabiliyorsun.

Bu fiyat aralığına en iyi alabileceğin ürünler bunlar.
Dediğiniz gibi H2002P ve H2002D modellerinde kablo kıvrılma sorunu var, çok can sıkıcı bir şey. O yüzden pek önermiyorum.

Kulaklık demek istediniz sanırım. Gank'ten çok alışverişim oldu, ilgililer. Güvenilir site. Beşiktaş'ın sponsoru zaten kendileri.

Hocam Beşiktaş'ın resmi sitesinde bulamadım sponsor olduğunu ama.

Kulaklık demek istediniz sanırım. Gank'ten çok alışverişim oldu, ilgililer. Güvenilir site. Beşiktaş'ın sponsoru zaten kendileri.

Pardon hocam şimdi gördüm e-spor takımına sponsormuş tamam akşam büyük ihtimalle alacağım gibi.

Kulak içi düşünürsen bu modeli düşünebilirsin şu an stoklarda yok yakında gelir muhtemelen.

Kulak içi düşünürsen bu modeli düşünebilirsin şu an stoklarda yok yakında gelir muhtemelen.

Bununla ilgili iyi yorumlar duymadım. Keymo da bayağı gömmüştü diye hatırlıyorum.

IEM uygunsa ayrıca konu açmasını öneririm. Forumda bu konuda bilgili güzel üyeler var.