Bütçe
1660-2000

Kriyus

Yetkin
Makaleler
1
Benim SteelSeries Rival 3 Wireless farem vardı. Bozuldu ve garantiye götürdük. Dedilerki aynısı yok para iade yapacağız. 860 TL'ye almıştım ve şu an aynısı 1500 TL, 800 TL de birikmiş param var. Sizce ne almalıyım? Kablosuz olursa daha iyi olur (limiti 2K ya kadar artırabilirim).

Limiti 2k ya kadar arttırabiliyorsan aynı fareyi al bence. Hem alışılmışlık da var. Zorlanmazsın.

Bu site biraz sıkıntı diye biliyorum. Satın aldıktan sonra üründe çıkan herhangi bir sorunda ulaşılamıyormuş, ürünün garantisi yok gibi yani.

M800 Ultra'ya bütçe çıkabilirsen kesinlikle bakmanı öneririm. Palm tutuşun varsa da Gladius 3 AimPoint'in Asus Promotion kampanyası ile birlikte 2000TL civarı olması gerek, ona da bakabilirsin.

MCU'su zayıf olduğu için pek önermem. Ayrıca connectgame olduğunu da düşününce sıkıntı da çıkabilir.

Bu site biraz sıkıntı diye biliyorum. Satın aldıktan sonra üründe çıkan herhangi bir sorunda ulaşılamıyormuş, ürünün garantisi yok gibi yani.
M800 Ultra'ya bütçe çıkabilirsen kesinlikle bakmanı öneririm. Palm tutuşun varsa da Gladius 3 AimPoint'in Asus Promotion kampanyası ile birlikte 2000TL civarı olması gerek, ona da bakabilirsin.
Rivals 3 kullanmasaydı ben de önerirdim hocam. Palm tutuştaki alternatifler çok daha fazla fakat claw için biraz daha kısıtlı seçenekler var.
MCU'su zayıf olduğu için pek önermem. Ayrıca connectgame olduğunu da düşününce sıkıntı da çıkabilir.
Evet haklısınız site biraz sıkıntılı. Ancak memnun olan arkadaşlar da var biraz şans işi açıkçası. MCU konusunda da bilmiyorum bana göre inanılmaz bir fark yaratmıyor. AttackShark X3 kullanıyorum, PAW3395 sensörü var ancak MCU'su kötü olmasına rağmen gayet memnunum, hissetmedim yani oyuna bir etkisini.

Evet haklısınız site biraz sıkıntılı. Ancak memnun olan arkadaşlar da var biraz şans işi açıkçası. MCU konusunda da bilmiyorum bana göre inanılmaz bir fark yaratmıyor. AttackShark X3 kullanıyorum, PAW3395 sensörü var ancak MCU'su kötü olmasına rağmen gayet memnunum, hissetmedim yani oyuna bir etkisini.

MCU'nun ileride yapacağı gecikme sorunları baş ağrıtabilir. Hazır bütçe varken M800 Ultra veya G3A daha mantıklı.
He tabii ki M800 Pro X3'e göre daha iyidir ama ahım şahım farkı yok.