Bütçe
17.000 TL
Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Arkadaşlar selam,

Halihazırda S24 serisi kullanıyorum. Lakin 2. hattım için bir telefon bakıyorum. Mail, sosyal medya, navigasyon, müzik gibi basit işlemlerde kullanacağım. Oyun oynamıyorum. Belki arada Netflix falan kullanırım. Aklımda 3-5 model var.

2. telefon olacağı için için maksimum 18 bin liraya kadar çıkabilirim. Daha fazlasına da çıkarım istersen ama gereksiz olur. Bu fiyat aralıklarında çok model var, kafa karıştırıyor ister istemez.

Önerilerinizi bekliyorum.

Kafamdaki modeller aşağıdaki gibidir;
  • Nothing Phone 1.
  • Honor magic 7 Lite.
  • Readmi Note 14 Pro.
  • Readmi Note 13 Pro.
  • POCO X7.

Son düzenleme:
Redmi alma kesinlikle. Nedeen smasung istemiyorsun? Yazılım olarak iyi.

Hocam tablet, telefon, hatta klima bile evde Samsung biraz dedim değişiklik olsun. İstemiyorum demedim aslında, sadece yazmadım onları da. A34-A35-A36-A55 aklımın bir kenarında.

Bu arada senin konuna da yazacağım, aklımdasın unutmadım. Hem araştırma, hem konu açma derken biraz yoğunluğum var. Kusura bakma lütfen.

Hocam tablet, telefon, hatta klima bile evde Samsung biraz dedim değişiklik olsun. İstemiyorum demedim aslında, sadece yazmadım onları da. A34-A35-A36-A55 aklımın bir kenarında.

Bu arada senin konuna da yazacağım, aklımdasın unutmadım. Hem araştırma, hem konu açma derken biraz yoğunluğum var. Kusura bakma lütfen.

Ben de o kafayla Redmi denemiştim ama hataları bıktırdı. Şu an farklı bir şey denemek için amiral gemisinde Vivo X200 güzel. Bu bütçede nothing phonea şans verirdim. Galaxy AI özellikleri de fena değil Zaman gectikce alt modellere veriyorlar
Edit sıkıntı değil teşekkür ederim

Ben de o kafayla Redmi denemiştim ama hataları bıktırdı. Şu an farklı bir şey denemek için amiral gemisinde Vivo X200 güzel. Bu bütçede nothing phonea şans verirdim. Galaxy AI özellikleri de fena değil zaman gectikce alt modellere veriyorlar.
Edit sıkıntı değil teşekkür ederim.

Hocam 2. telefon olacak zaten, o yüzden aşırı yüksek taleplerim yok. Ama bu fiyat bareminde acayip model var. Seçenek çok olması, kafa karıştırıyor.

Oda tasarımıyla, arayüzü ile etkileyici geliyor bana. Tarzı farklı çok, hoşuma gidiyor.

Hocam 2. telefon olacak zaten, o yüzden aşırı yüksek taleplerim yok. Ama bu fiyat bareminde acayip model var. Seçenek çok olması, kafa karıştırıyor.

Oda tasarımıyla, arayüzü ile etkileyici geliyor bana. Tarzı farklı çok, hoşuma gidiyor.
Bi kaç kişinin yazdığını okudum memnunlar nothingden. Hangi modelini düsünüyorsun? 2a mı?

Hocam ben de tarzı için aldım lakin gerçekten çok iyi sade arayüz yapılmış. Telefon hiç takılmıyor. Isınmıyor bile. O yüzden oyun falan oynamayacak biri için rahatlıkla önerebiliyorum.

Herkese geçmiş olsun öncelikle çok sağlam sallandık.

Düz 1 modelini düşünüyorum hocam. @5707

Üstat hangi modeli? 1 mi yoksa 2a'mı sizin? Kutudan şarj aleti çıkmıyor sanırım, ekranda fabrikasyon jelatin var mıydı? Şarj aleti biraz pahalı galiba orijinal olan? @mete01,

Herkese geçmiş olsun öncelikle çok sağlam sallandık.

Düz 1 modelini düşünüyorum hocam.
@5707

Üstat hangi modeli? 1 mi yoksa 2a'mı sizin? Kutudan şarj aleti çıkmıyor sanırım, ekranda fabrikasyon jelatin var mıydı? Şarj aleti biraz pahalı galiba orijinal olan? @mete01,

Ben 1 modelini kullanıyorum. Kutudan yalnızca kablo çıkıyor. Ekranda fabrikasyon jelatin var. Genelde Hepsiburada satıcılı Nothing'lerin yanında kılıf da geliyor. Orijinal şarj aletine gerek yok. Qualcomm QuickCharge 4.0 destekli herhangi bir şarj aleti yeterli olur. Ben 350 liraya Spigen aldım gayet yeterli oldu.