Pcman80
Üstün
Hocam o bütçede kuzeniniz eğer oyun oynamıyor ve bataryayla çok işi yoksa S22 alınabilir.
Hocam! Ona bakarsan iPhone 12 12 MP kamera kullanıyor ama benim Oppo 64 MP kamera kullanıyor. Oppo daha mı iyi o zaman kamera konusunda?Arkadaşlar Redmi Note 13 Pro almak en mantıklısı arkadaş kamera ve performans benim için önemli diyor siz gidiyorsunuz S22 ve S23 FE gibi cihazları öneriyorsunuz. Redmi Note 13 Pro özellikleri 120 Hz ekran yenileme ve 200 MP kamerası olan güzel cihaz dururken gidip 50 MP'lik kamerası olan cihazı öneriyorsunuz.
Hocam! Ona bakarsan iPhone 12 12 MP kamera kullanıyor ama benim Oppo 64 MP kamera kullanıyor. Oppo daha mı iyi o zaman kamera konusunda?
Saygı duyarım arkadaşlar. Fakat ebu cehil'i görür gibi beğenmeme tuşuna abanmanız yanlış. Xiaomi Redmi Note 13 Pro kötü bir cihaz mi o kadar? Ben Xiaomi asla savunmuyorum yanlış anlamayın. Xiaomi fanıyım diye körü körüne savunacak biri asla değilim. Xiaomi'nin de önerilecek cihazları var önerilmeyecek cihazları da ama kötü cihazları var diye Xiaomi alınmaz diye bir kural yok alınabilir cihazları da var gayet. Yıkalım şu tabuları arkadaşlar sürekli her konuya S22 ve S23 FE önermeyelim.@995 MP değerine göre kamera seçimi yapılsaydı profesyonel kameralar kullanilmazdi. Çoğunluğu 12-20 MP'dir. Note 13 serisinde kullanilan HP3'u G99 ve yazılım yok ediyor zaten.
Performans odaklı diyorsun G99 ile 8 gen 1 arasında %120 CPU, %650 GPU farkı var.
Ben tartistigim kimseye asiri sacma bir sey soylemedikce tepki bırakmam. Cok toksik geliyor, rahat ol.Saygı duyarım arkadaşlar. Fakat ebu cehil'i görür gibi beğenmeme tuşuna abanmanız yanlış.
Maalesef oyle. Kullandigi yonga G99'un bulundugu baska cihazlara bak:Xiaomi Redmi Note 13 Pro kötü bir cihaz mi o kadar?
Kesinlikle doğru.Xiaomi'nin de önerilecek cihazları var önerilmeyecek cihazları da ama kötü cihazları var diye Xiaomi alınmaz diye bir kural yok alınabilir cihazları da var gayet.
Batarya isteyen, oyun isteyen adama ikisi de önerilmez ama günlük kullanim ve kamera ağırlıklı kullanıma bu cihazlardan daha iyisi yok. Bunların onerilmesi gayet normal. Ne yapalım, 1/2" sensörlü X6 Pro mu onerelim?Yıkalım şu tabuları arkadaşlar sürekli her konuya S22 ve S23 FE önermeyelim.