Bütçe
17.000 TL
Teşekkür ederim hocam, aklımda bulunsun.

Xiaomi'yi ben ölsem de almam. 3.000 TL fark o iki telefon için hiçbir şey. Günlük kullanımda bile kasacak o Xiaomi. Depolamadan önce gelen konular var. A36 aldırdım yakınıma, kendim de deneyim ettim. Bayağı beğendim, o da memnun. Özellikle orta yaş birine aldıracaksanız fazlasıyla memnun eder.
Anlıyorum hocam, teşekkür ederim. Haklısınız, depolama her türlü çözülür fakat günlük kullanımda kasması nasıl mümkün hocam acaba? Üzerindeki işlemci az farkla da olsa A36'da bulunan işlemciden daha performanslı değil midir?

Ek olarak 14 Pro'da yanında kılıf ve şarj aleti de geliyor galiba ve görüntü konusunda da daha iyi duyduğum kadarıyla. Ek olarak aynı fiyata 256 GB.

Son düzenleme:

Anlıyorum hocam, teşekkür ederim. Haklısınız, depolama her türlü çözülür fakat günlük kullanımda kasması nasıl mümkün hocam acaba? Üzerindeki işlemci az farkla da olsa A36'da bulunan işlemciden daha performanslı değil midir?

Ek olarak 14 Pro'da yanında kılıf ve şarj aleti de geliyor galiba ve görüntü konusunda da daha iyi duyduğum kadarıyla. Ek olarak aynı fiyata 14 Pro 256 GB.

Hayır aksine A36'nın işlemcisi 1-1.5 kat falan daha güçlü.

Ek olarak 14 Pro'da yanında kılıf ve şarj aleti de geliyor galiba ve görüntü konusunda da daha iyi duyduğum kadarıyla. Ek olarak aynı fiyata 256 GB.
A36 4nm islemci mimarisine sahip bir Snapdragon islemciye sahip. Redmi ise 6nm uretim surecinden gecmis gozukuyor. Benchmark skorlari boyle. A36 farkla daha iyi. FPS degerlerine ve benchmark skorlarina bakabilirsin.

Hayır aksine A36'nın işlemcisi 1-1.5 kat falan daha güçlü.
Anladım hocam, teşekkür ederim. O halde, A36 her bakımından daha iyi bir cihaz. Güncelleme desteği (Uzun Ömürlülük), Kamera, Yazılım, Performans vb. vb.

Peki A36'ya rakip olacak başka herhangi bir rakip var mıdır acaba?

A36 4nm islemci mimarisine sahip bir Snapdragon islemciye sahip. Redmi ise 6nm uretim surecinden gecmis gozukuyor. Benchmark skorlari boyle. A36 farkla daha iyi. FPS degerlerine ve benchmark skorlarina bakabilirsin.
Anladım hocam, teşekkürler. O halde A36 her bakımından daha iyi bir cihaz. Güncelleme desteği (Uzun Ömürlülük), Kamera, Yazılım, Performans vb. vb.

Anladım hocam, teşekkür ederim. O halde, A36 her bakımından daha iyi bir cihaz. Güncelleme desteği (Uzun Ömürlülük), Kamera, Yazılım, Performans vb. vb.

Anladım hocam, teşekkürler. O halde A36 her bakımından daha iyi bir cihaz. Güncelleme desteği (Uzun Ömürlülük), Kamera, Yazılım, Performans vb. vb.

Rica ederim. Bu butce araliginda rakip olarak eskiden Honor 400 vardı. Şu an icin rakibi yok 17.000 TL butce ile.

Anladım hocam, teşekkür ederim. O halde, A36 her bakımından daha iyi bir cihaz. Güncelleme desteği (uzun ömürlülük), kamera, yazılım, performans vb. vb.

Anladım hocam, teşekkürler. O halde A36 her bakımından daha iyi bir cihaz. Güncelleme desteği (uzun ömürlülük), kamera, yazılım, performans vb. vb.

17.000 TL'ye yok denebilir.

Anladım hocam, teşekkürler.

@Simon @deiinzz

Dostlar 14 Pro'nun ekran ve aynı fiyata 256 GB vermesi dışında başka bir artısı var mıdır acaba?

14 Pro'nun ekrani Galaxy A36'dan daha kotu. Tek artisi 256 GB olmasi. Panel testlerinde Samsung her zaman daha iyi. Bu her telefonu icin gecerli hemen hemen Samsung'da. Cunku Samsung paneli kendi uretiyor. Redmi ise baskasindan aliyor.

@StRaBoN, istersen iki telefonuda magazada incele. Panel farkinda Samsung daha iyi.

Anladım hocam, teşekkürler.

@Simon @deiinzz

Dostlar 14 Pro'nun ekran ve aynı fiyata 256 GB vermesi dışında başka bir artısı var mıdır acaba?

Ekran farkı sadece kağıt üstünde diyebiliriz, yan yana koysan asla fark edemezsin. Onun dışında 500 mAh batarya farkı var, o da çok fark etmez. Ve yüksek olması her zaman fazla süre verdiği anlamına gelmiyor, testlere bakmak gerek. Ben daha önceden bakmadığım için gördüğümle konuşuyorum yanlış olmasın. Adamakıllı bir fark olarak GB derim kısacası.

@StRaBoN ve hocam kamera iyi olsun demişsiniz, kamera iyi olacaksa 14 Pro'yu düşünmene bile gerek yok.

Son düzenleme: