Detaylar
Kim cevapladı?Isınma yok. Tek sorunu lamine ekran, onun dışında iyi.17.000 TL fiyatı var. Bu fiyat aralığında daha iyi bir rakibi yok sanırım. Tek soru işareti olan kısım ısınıyor mu?
Alınır. Bende var. Isınmıyor. Sahte bir kalemle kullanıyorum. Gayet memnunum.
Orijinal kalemi hiç hoşuma gitmedi ya ben de çakma almayı düşünüyorum gecikme falan yapıyor mu?
Isınma yok. Tek sorunu lamine ekran, onun dışında iyi.
Lamine ekran ne oluyor, ne gibi sorun oluşturuyor?
Orijinal kalemi gayet modern duruyor hocam sanırım fiyatı hoşunuza gitmedi.Orijinal kalemi hiç hoşuma gitmedi ya ben de çakma almayı düşünüyorum gecikme falan yapıyor mu?
Orijinal kalemi gayet modern duruyor hocam sanırım fiyatı hoşunuza gitmedi.
30 bin bütçem var da çok ağır ve tuhaf geldi fiyat hiç önemli değil
Lamine ekran panel ile üst cam arasındaki sıvı. Boşluk var gibi gözüküyor. Bastırınca beyaz bişi çıkıyor geçiyor sonra.Orijinal kalemi hiç hoşuma gitmedi ya ben de çakma almayı düşünüyorum gecikme falan yapıyor mu?
Lamine ekran panel ile üst cam arasındaki sıvı. Boşluk var gibi gözüküyor. Bastırınca beyaz bir şey çıkıyor geçiyor sonra.
Günlük kullanımda belli eder mi kendini? Oyun oynayacağım film falan izleyeceğim.
Kalemle işin yoksa etmez.Günlük kullanımda belli eder mi kendini? Oyun oynayacağım film falan izleyeceğim.
mete01
Üstün
Orijinal kalemi hiç hoşuma gitmedi ya ben de çakma almayı düşünüyorum gecikme falan yapıyor mu?
Yani 250 liralık bir kalem bu sebeple 250 liralık bir gecikme yapabiliyor. Ama genel olarak iyi ki orijinale o kadar para vermemişim dedim.
Lamine ekranda panel ile üst cam arasında hava olmuyor. Böylelikle dokunduğunda sanki direkt olarak cihazdaki nesneye dokunuyor gibi oluyorsun. Haliyle ekran kalitesi de biraz fazla oluyor. Lamine olmayanlarda ekstra kalemle yazı yazarken biraz ses çıkıyor. Ancak göz ardı edilebilir.