Cicense35

Çalışkan
Arkadaşlar selam,

Bir iPad almak istiyorum. Oyun vs. oynamayı düşünüyorum arada bir, onun dışında sosyal medyada, YouTube'da ve işte ödevlerle uğraşacağım. Yine gelecek yıl yavaş yavaş artık YKS'ye hazırlanmaya başlayacağımdan dolayı ekstra olarak kaliteli bir tablet tutucu + Bluetooth bir Logitech K380 klavye + USB hub alıp yoluma şu anlık devam etmek istiyorum. 2. el M1 işlemcili IPad'lere baktım ama kafa kafaya bile zor. İzmir gibi bir şehirde yaşadığımdan dolayı…

Ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Alınır ama oyle klavye hub kombinasyonuyla kullanacaksaniz bosa para vermis olursunuz. IPad'in olayi Apple pencilinizi cekip bir yere bagimli olmadan kullanabilmenizdir.
Tasinabilir olmasi gibi bir ihtiyaciniz yoksa 20 dolaylarinda oldukca is gorecek 2. el sistemler toplanabilir. Ve sizin senaryonuzdaki IPad'den cok daha efektif olacaktir.

Alınır ama oyle klavye hub kombinasyonuyla kullanacaksaniz bosa para vermis olursunuz. IPad'in olayi Apple pencilinizi cekip bir yere bagimli olmadan kullanabilmenizdir.
Tasinabilir olmasi gibi bir ihtiyaciniz yoksa 20 dolaylarinda oldukca is gorecek 2. el sistemler toplanabilir. Ve sizin senaryonuzdaki IPad'den cok daha efektif olacaktir.

Windows işletim sistemlerinin arayüzlerinden çok sıkıldım ya. Değişime aşırı alışkan bir insanım. USB hub almamın nedeni ise sadece USB belleğe projelerimi vs. içine atabilmek sadece.