Amiral gemisi isterseniz diye S22 ve S23 önerdik. Ama ikisi de A56 kadar güncel olamayacak. Hatta A56, S24’ten bile daha güncel olacak.
Güncelliği benim için çok daha önemli. Kaldı ki şu an kullandığım Qualcomm Snapdragon 732G bile ara sıra tıkansa da bana yetiyor. Ancak artık 5G desteği olmayan ve Xiaomi marka telefon kullanmak istemiyorum.

Güncelliği benim için çok daha önemli. Kaldı ki şu an kullandığım Qualcomm Snapdragon 732G bile ara sıra tıkansa da bana yetiyor. Ancak artık 5G desteği olmayan ve Xiaomi marka telefon kullanmak istemiyorum.

O zaman Exynos 1580 yeterli sizin için. Custom ROM vs kurma hayaliniz varsa boş verin o kadar.

Kullanim senaryona bagli. %100 parlaklik ve 120 Hz icin 4 saatten fazla ekran suresi aliyorsan aktif kullanimin yoktur muhtemelen.

Parlaklık yarıda ve 120 Hz de sosyal medya kullanımı arada bir de oyun oynuyorum o kadar.

@Hasan Merkit, aynı zamanda TR CSC’ler çok yavaş, geç güncelleme alıyor hocam.
One UI 7 güncellemesi dağıtılırken TR S24 FE kullanıcıları (2 hafta sanırım) gecikmeli aldılar güncellemeyi. CSC değiştirmenizi öneririm; Türkiye yerine Hindistan vs. geçmeniz daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Hasan Merkit, aynı zamanda TR cscler çok yavaş,geç güncelleme alıyor hocam.
One UI 7 güncellemesi dağıtılırken TR S24 FE kullanıcıları (2 haftaydı sanırım) gecikmeli aldılar güncellemeyi. Csc değiştirmenizi öneririm. Türkiye yerine Hindistan vs geçmeniz daha iyi olur.
Benim o konudaki tek planım ses kayıt özelliği olan bir ülkenin ROM'una geçmek. Çünkü konuşacağım insanları da bilgilendirerek ses kaydı almaya başlayacağım.

Bir de Knox sayacın 0x0'da bırakmaya kesinlikle kadar verdim. O sayacı ancak 5 sene sonra telefon desteği iyice bitince Custom ROM için belki bozarım.

Benim o konudaki tek planım ses kayıt özelliği olan bir ülkenin ROM'una geçmek. Çünkü konuşacağım insanları da bilgilendirerek ses kaydı almaya başlayacağım.

Bir de Knox sayacın 0x0'da bırakmaya kesinlikle kadar verdim. O sayacı ancak 5 sene sonra telefon desteği iyice bitince Custom ROM için belki bozarım.

Bootloader kilidi kapanacak hocam One UI 8 ile.
Eğer varsa İsrail, Avrupa ülkeleri ya da Hindistan CSC ve ROM'una geçmeniz lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:

One UI 8 güncellemesi ile Zamzung Bootloader kilidi açmayı tamamen kaldıracak. Yani isteseniz de Knox sayacını bozamazsınız. :')