Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Güncelliği benim için çok daha önemli. Kaldı ki şu an kullandığım Qualcomm Snapdragon 732G bile ara sıra tıkansa da bana yetiyor. Ancak artık 5G desteği olmayan ve Xiaomi marka telefon kullanmak istemiyorum.
Güncelliği benim için çok daha önemli. Kaldı ki şu an kullandığım Qualcomm Snapdragon 732G bile ara sıra tıkansa da bana yetiyor. Ancak artık 5G desteği olmayan ve Xiaomi marka telefon kullanmak istemiyorum.
@Hasan Merkit, aynı zamanda TR CSC’ler çok yavaş, geç güncelleme alıyor hocam.
One UI 7 güncellemesi dağıtılırken TR S24 FE kullanıcıları (2 hafta sanırım) gecikmeli aldılar güncellemeyi. CSC değiştirmenizi öneririm; Türkiye yerine Hindistan vs. geçmeniz daha iyi olur.
Merhaba. Samsung cihazlarda csc işleminin nasıl yapıldığı ile ilgili bir rehber hazırlayacağım. Gerekenler
-En az 70IQ'a sahip beyin.
-PC'ye bağlayabileceğimiz kablo.
-Windows 10 üstü herhangi bir bilgisayar.
-Samsung telefon. Adım 1 ilk önce csc işlemini yapacağımız uygulamayı indirmemiz lazım.SamFw Tool İndirme bağlantısı
bu uygulama virüs olarak görülebilinir ama virüs değildir.
Şimdi ikinci uygulamayı indireceğiz.Samsung USB Driver
İkisini indirdik ve Samsung driver ı kurduk. Şimdi sıra telefonumuzda.
Telefonumuzdan geliştirici ayarlarına...
@Hasan Merkit, aynı zamanda TR cscler çok yavaş,geç güncelleme alıyor hocam.
One UI 7 güncellemesi dağıtılırken TR S24 FE kullanıcıları (2 haftaydı sanırım) gecikmeli aldılar güncellemeyi. Csc değiştirmenizi öneririm. Türkiye yerine Hindistan vs geçmeniz daha iyi olur.
Merhaba. Samsung cihazlarda csc işleminin nasıl yapıldığı ile ilgili bir rehber hazırlayacağım. Gerekenler
-En az 70IQ'a sahip beyin.
-PC'ye bağlayabileceğimiz kablo.
-Windows 10 üstü herhangi bir bilgisayar.
-Samsung telefon. Adım 1 ilk önce csc işlemini yapacağımız uygulamayı indirmemiz lazım.SamFw Tool İndirme bağlantısı
bu uygulama virüs olarak görülebilinir ama virüs değildir.
Şimdi ikinci uygulamayı indireceğiz.Samsung USB Driver
İkisini indirdik ve Samsung driver ı kurduk. Şimdi sıra telefonumuzda.
Telefonumuzdan geliştirici ayarlarına...
Benim o konudaki tek planım ses kayıt özelliği olan bir ülkenin ROM'una geçmek. Çünkü konuşacağım insanları da bilgilendirerek ses kaydı almaya başlayacağım.
Bir de Knox sayacın 0x0'da bırakmaya kesinlikle kadar verdim. O sayacı ancak 5 sene sonra telefon desteği iyice bitince Custom ROM için belki bozarım.
Benim o konudaki tek planım ses kayıt özelliği olan bir ülkenin ROM'una geçmek. Çünkü konuşacağım insanları da bilgilendirerek ses kaydı almaya başlayacağım.
Bir de Knox sayacın 0x0'da bırakmaya kesinlikle kadar verdim. O sayacı ancak 5 sene sonra telefon desteği iyice bitince Custom ROM için belki bozarım.