xalvorath

Yetkin
Yer
İstanbul/Eyüp
Hem de 12/512 modeli. Yurt dışı, hat takılmamış. Aldığım kişi NPC gibi bir adam. Telefoncuymuş, al-sat yapıyormuş; senede 1 Samsung satıyormuş.

Dün alırken bayağı test ettim. 1 tek sorun var, o da şarj soketi hafif bol. Hadi 1K da oraya harcasam, 18.500’e gelmiş olur; yine kârdayım. Uzun zaman sonra ticaret yaptım, hayatımda bir ticarette şanslıyım sanırım. Hep böyle ucuza denk geliyor. Enteresan, dünden beri bir sorun arıyorum. Kore cihazı, Android 14’te kalmış; güncelleme yapmamışlar, ben de yapmadım. Android 15 One UI 7 portlu S9+ telefonum var, arayüzü pek sevmedim; şimdilik kalsın böyle.

Bir de bu kalem:

1. Neden bu kadar küçük?
  2. Sanırım ucuyla alakalı; Air Command vs. çalışıyor ama algılama için çok hafif bastırmam gerekiyor.

S23 ultra en sevdiğim telefonlarımdan bir tanesiydi. Bence çok iyi fiyata almışsın ama android 14te de takılı kalma bence.

Kaleme gelirsen:
1. Telefonun içine sığsın diye.
2. Normalde bastırmaman lazım. Belki bir kalibrasyona ihtiyacı vardır.

Hocam soketi kontak spreyle temizlemeyi deneyin bir de. Bordu değiştircek olursanız yan sanayi bord takmayın yan sanayi bord ile hat çekmiyor.

Hem de 12/512 modeli. Yurt dışı, hat takılmamış. Aldığım kişi NPC gibi bir adam. Telefoncuymuş, al-sat yapıyormuş; senede 1 Samsung satıyormuş.

Dün alırken bayağı test ettim. 1 tek sorun var, o da şarj soketi hafif bol. Hadi 1K da oraya harcasam, 18.500’e gelmiş olur; yine kârdayım. Uzun zaman sonra ticaret yaptım, hayatımda bir ticarette şanslıyım sanırım. Hep böyle ucuza denk geliyor. Enteresan, dünden beri bir sorun arıyorum. Kore cihazı, Android 14’te kalmış; güncelleme yapmamışlar, ben de yapmadım. Android 15 One UI 7 portlu S9+ telefonum var, arayüzü pek sevmedim; şimdilik kalsın böyle.

Bir de bu kalem:

1. Neden bu kadar küçük?
  2. Sanırım ucuyla alakalı; Air Command vs. çalışıyor ama algılama için çok hafif bastırmam gerekiyor.
Hocam kayıt işini nasıl yaptınız? Ben de almayı düşünüyorum yurt dışı. Bazen server kayıt açılıyormuş, telefoncular ücret karşılığında yapıyormuş. Siz nasıl bir yol izlediniz?

S23 Ultra en sevdiğim telefonlarımdan bir tanesiydi. Bence çok iyi fiyata almışsın ama Android 14'te de takılı kalma bence.

Kaleme gelirsen:
1. telefonun içine sığsın diye.
2. normalde bastırmaman lazım. Belki bir kalibrasyona ihtiyacı vardır.

Ucu biraz körelmiş, uç değişimi çözer herhalde.

Hayırlı olsun iyi fiyata almışsın.

Teşekkür ederim.

Hocam soketi kontak spreyle temizlemeyi deneyin bir de. Bordu değiştircek olursanız yan sanayi bord takmayın yan sanayi bord ile hat çekmiyor.

30 dk önce falan kürdanı ortadan ikiye kırdım, ben aldım sanıyordum meğer dibinde kurumuş toz var mış şimdi oturuyor şarj o sorunu da hallettim.

Hocam kayıt işini nasıl yaptınız? Ben de almayı düşünüyorum yurt dışı. Bazen server kayıt açılıyormuş, telefoncular ücret karşılığında yapıyormuş. Siz nasıl bir yol izlediniz?

Vallahi yapmadım, hat takılmamış işte, belli bir süresi var 4+4 mü ne sanırım tam bilmiyorum, bu süre içerisinde kullanıp iyileştikten sonra işe girip elimdekini satıp sıfır kapalı kutu alırım bir tane keyfime bakarım.

Bir de bu kalem:

1. Neden bu kadar küçük?
Telefonumu almadan bir hafta once oturduğum yerde 23U 15K satışa çıkmıştır orjinal ama ekranı kırıktı kullanima engel değildi.
Adama ulaşamadım telefonu aldıktan sonra adam döndü :D
Hayırlı olsun bana nasip olmadı.

Telefonumu almadan bir hafta once oturduğum yerde 23u 15k satışa çıkmıştır orijinal ama ekranı kırıktı kullanima engel değildi.
Adama ulaşamadım telefonu aldıktan sonra adam döndü :D
Hayırlı olsun bana nasip olmadı.

Benim ilan çok saçmaydı, fiyatı uygun diye çakma sanmışlar herhalde kimse yazmamıştı bende adama yarın alabilirim dedim adam şunu yazdı "gel al" aradım falan AI gibi konuşuyordu ama NPC'ler gerçek ne de olsa, 2 aydır test ediyorum hala sorun çıkmadı. Ayrıca teşekkür ederim, elbet denk gelir ya.

Benim ilan çok saçmaydı, fiyatı uygun diye çakma sanmışlar herhalde kimse yazmamıştı bende adama yarın alabilirim dedim adam şunu yazdı "gel al" aradım falan AI gibi konuşuyordu ama NPC'ler gerçek ne de olsa, 2 aydır test ediyorum hala sorun çıkmadı. Ayrıca teşekkür ederim, elbet denk gelir ya.

Hocam bende aynı şekilde bugün 20k fiyata yurt dışı S23 Ultra almaya gidiyorum. Bakalım ne çıkacak.

Hocam bende aynı şekilde bugün 20k fiyata yurt dışı S23 Ultra almaya gidiyorum. Bakalım ne çıkacak.

Gayet iyi fiyat, ben almaya gittiğim de Android 14 yüklüydü ve Kore malı olmasından kaynaklı sanırım bizim klasik test menüsüne giremedim, sende giremezsen Samsung members işini çözer. Ekran ve kamera ana odağın olsun, kamerayı açtığında odak testi yap hızlıca odaklıyorsa sorun yoktur.