30538

Çalışkan
Öncelikle merhaba. Haftalık ödülden 20 dolarlık kasa düşürdüm, Steam üzerinden oyun almayı planlıyorum ama platform takıntım yok. Başka platformlarda daha ucuza düşüyorsa başka yerden alırım. Bu yüzden önerilerinizde iki şeyi göz önünde bulundurmanızı rica edeceğim: Ya oyun sadece Steam'de olsun, yani başka platformlarda satılmasın (Örn: Ultrakill) ya da Steam üzerinde diğer platformlara kıyasla daha ucuz olsun. Tür fark etmez. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba. Haftalık ödülden 20 dolarlık kasa düşürdüm, Steam üzerinden oyun almayı planlıyorum ama platform takıntım yok. Başka platformlarda daha ucuza düşüyorsa başka yerden alırım. Bu yüzden önerilerinizde iki şeyi göz önünde bulundurmanızı rica edeceğim: Ya oyun sadece Steam'de olsun, yani başka platformlarda satılmasın (örneğin: Ultrakill) ya da Steam üzerinde diğer platformlara kıyasla daha ucuz olsun. Tür fark etmez. Şimdiden teşekkürler.

Selam, ayın 19'unda Steam'de ilkbahar indirimleri başlıyor, az beklersen daha uyguna birkaç oyun alırsın bence:thumbsup: